Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Στα ημιτελικά Χαλ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Κύπελλο Αγγλίας: Στα ημιτελικά Χαλ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2014 17:53
Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας πήραν Χαλ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την πρώτη να κερδίζει με 3-0 την Σάντερλαντ στην έδρα της, ενώ η δεύτερη πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Τσάρλτον στο «Μπράμαλ Λέιν».

Με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος, η Χαλ πέτυχε τρία γκολ σε 9 λεπτά κόντρα στην Σάντερλαντ και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι με τον Αγιούκο στο 35’, όμως στην επανάληψη τα γκολ των Ντέιβις (68’), Μέιλερ (72’) και Φράιατ (77’) χάρισαν τη νίκη με 3-0 στους «τίγρεις» με την Σάντερλαντ από την άλλη να μην καταφέρνει να αντιδράσει.

Αυτή ήταν η δεύτερη πρόκριση της Χαλ σε ημιτελικό Κυπέλλου Αγγλίας μετά το μακρινό 1930, εκεί όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Από την άλλη, η Σάντερλαντ μετά τον χαμένο τελικό του Λιγκ Καπ, δεν θα επιστρέψει ξανά στο Γουέμπλει τη φετινή σεόζν και πλέον επικεντρώνεται στην μάχη για την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο δεύτερο γκολ ο Μέιλερ πανηγύρισε το γκολ χτυπώντας με το κεφάλι το σημαιάκι του κόρνερ, δείχνοντας πως δεν έχει ξεχάσει την κουτουλιά που του έριξε ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου στην αναμέτρηση με την Χαλ την περασμένη εβδομάδα.



Ιστορική πρόκριση για Σέφιλντ Γιουνάιτεντ


Κύπελλο Αγγλίας: Στα ημιτελικά Χαλ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!
Τι και αν βρίσκεται στην Λιγκ 1 (τρίτη κατηγορία); Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών κέρδισε με 2-0 την Τσάρλτον και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, εκεί όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση σε τελικό για 7η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 1936.

«Χρυσοί» σκόρερ για την ομάδα του Νάιτζελ Κλαφ ήταν οι Φλιν (65’) και Μπρέιφορντ (67’), με αποτέλεσμα η ιστορική ομάδα του Σέφιλντ να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Γουέμπλει, την ώρα που η Τσάρλτον θα επικεντρωθεί στην παραμονή της στην Τσάμπιονσιπ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.