Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Η τιμωρία του Ολυμπιακού δόθηκε το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο»

«Η τιμωρία του Ολυμπιακού δόθηκε το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/3/2014 23:06
Για «παρενέργειες του 0-3» και πως «η πραγματική τιμωρία δόθηκε στο γήπεδο» αναφέρει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ανακοίνωση-απάντηση αυτής που εξέδωσε νωρίτερα ο Ολυμπιακός.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Κυριακής, η «πράσινη» ΠΑΕ έδωσε την απάντηση της, χαρακτηρίζοντας την ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» προϊόν «παρενεργειών του 0-3».

Μάλιστα αναφέρεται πως η «η πραγματική τιμωρία δόθηκε το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο».

Αναλυτικά:


«Αν στη διοίκηση του Ολυμπιακού είχαν το θάρρος και τον ανδρισμό να ζητήσουν έστω και μία συγνώμη για όσα (ξανά) έκαναν μπορεί και να μπαίναμε σε δημόσιο διάλογο μαζί τους. Με τις παρούσες συνθήκες και με τις παρενέργειες που τους προκάλεσε το 3-0 είναι χάσιμο χρόνου.

Πάντως, μεταξύ άλλων προκαλεί εντύπωση η επίθεση που κάνουν στην Ελληνική Αστυνομία επειδή προφανώς με τη στάση της δεν άφησε να θρηνήσουμε θύματα με επανάληψη των γνώριμων εισβολών στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς που…
“διδάσκουν ήθος”.

Την ώρα δε που ολόκληρο το υγιές ποδοσφαιρικό στερέωμα είναι βέβαιο -με βάση τα γεγονότα - για την τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού εμφανίζονται “έγκυρα” ρεπορτάζ σύμφωνα με την οποία κάτι τέτοιο θα αποφευχθεί. Σαφώς και τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήξει στην Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση η πραγματική τιμωρία δόθηκε στον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής ΜΕΣΑ στο γήπεδο και με τη στάση των αντιπάλων μας φαίνεται πως θα κάνει πολλά χρόνια να ξεχαστεί».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.