Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η ενδεκάδα… κομμένων του Ντελ Μπόσκε που στοιχίζει 200 εκατ. ευρώ!

Η ενδεκάδα… κομμένων του Ντελ Μπόσκε που στοιχίζει 200 εκατ. ευρώ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/3/2014 22:14
Ενδεκάδα με Iσπανούς ποδοσφαιριστές τους οποίους ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε άφησε εκτός αποστολής για το αυριανό φιλικό της Ισπανίας με την Ιταλία σχημάτισε η «daily mail», με την αξία της να κοστολογείται στα 201 εκατ. ευρώ!

Είναι σίγουρο πως ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε θα έχει πολύ δύσκολο έργο στην τελική επιλογή των 23 παικτών που θα αποτελέσουν την αποστολή της Εθνικής Ισπανίας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας…

Και αυτό διότι ο Ισπανός ομοσπονδιακός τεχνικός θα χρειαστεί να «κόψει» ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι στις περισσότερες ομάδες που θα αγωνιστούν στα γήπεδα της Βραζιλίας το καλοκαίρι.

Η Ισπανία διαθέτει πληθώρα εξαιρετικών επιλογών και θα μπορούσε να συμπληρώσει με ιδιαίτερη ευκολία ακόμα ένα ρόστερ παικτών που θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Με αφορμή τους 23 εκλεκτούς που κάλεσε ο Ντελ Μπόσκε για το αυριανό φιλικό με την Ιταλία, η «daily mail» σχημάτισε ενδεκάδα με Ισπανούς ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στην αποστολή, η οποία μάλιστα αξίζει 201 εκατ. ευρώ (προσθέτει τα ποσά που έδωσαν οι σύλλογοι για την απόκτηση τους).

Αναλυτικά η ενδεκάδα της daily mail» σε 4-3-3

Νταβιντ Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) – Αλβάρο Αρμπελόα (Ρεάλ), Ζεράρντ Πικέ (Μπαρτσελόνα), Κάρλες Πουγιόλ (Μπαρτσελόνα), Νάτσο Μονρεάλ (Άρσεναλ) – Χάβι Γκαρθία (Μάντσετσερ Σίτι), Ίσκο (Ρεάλ), Χουάν Μάτα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) - Φερνάντο Τόρες (Τσέλσι), Φερνάντο Γιορέντε (Γιουβέντους), Νταβίντ Βίγια (Ατλέτικο)

Η αποστολή της Ισπανίας για το φιλικό παιχνίδι με την Ιταλία:

Κασίγιας, Ρέινα, Βαλδές, Χουάνφραν, Μαρτίνεθ, Ράμος, Άλμπα, Αθπιλικουέτα, Αλμπιόλ, Αλόνσο, Μπουσκέτς, Τσάβι, Κόκε, Τιάγκο Αλκάνταρα, Ινιέστα, Νάβας, Καθόρλα, Φάμπρεγκας, Ντιέγκο Κόστα, Νεγκρέδο, Πέδρο, Σίλβα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.