Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έδεσε» Μερτεσάκερ, Ροσίτσκι η Άρσεναλ, ανανεώνει ο Ράμσεϊ

«Έδεσε» Μερτεσάκερ, Ροσίτσκι η Άρσεναλ, ανανεώνει ο Ράμσεϊ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/3/2014 21:27
Στην Άρσεναλ θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Περ Μερτεσάκερ και Τόμας Ροσίτσκι, με τη διοίκηση των «κανονιέρηδων» να ανακοινώνει την ανανέωση των συμβολαίων των δύο παικτών! Σειρά παίρνει ο Ράμσεϊ.

Τη φανέλα της Άρσεναλ θα συνεχίσουν να φοράνε οι Περ Μερτεσάκερ και Τόμας Ροσίτσκι οι οποίοι έβαλαν σήμερα την υπογραφή τους σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κανονιέρηδες» (δεν έγινε γνωστή η διάρκεια τους).

Όσον αφορά τον πρώτο, ο Γερμανός αμυντικός βρίσκεται στο Λονδίνο από τον Αύγουστο του 2011 και έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα 110 εμφανίσεις με τους «κανονιέρηδες».

«Ήταν εύκολο για μένα να παραμείνω στην ομάδα. Είμαι εδώ 2,5 χρόνια και συνεχώς νιώθω τη στήριξη όλων στην ομάδα, αλλά και των οπαδών. Ανυπομονώ για τα επόμενα χρόνια και θα κάνουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό για να κατακτήσουμε τίτλους. Στην πρώτη μου επίσκεψη στην Αγγλία, σαν παιδί, είχα αγοράσει μια φανέλα της Άρσεναλ. Λίγα χρόνια μετά έγινα πραγματικά... κανονιέρης, όντας ακόμα πιο περήφανος» τόνισε μεταξύ άλλων ο Μερτεσάκερ.

Από την πλευρά του, ο Ροσίτσκι, ο οποίος αγωνίζεται για 8 χρόνια στην Άρσεναλ και μετράει ήδη 209 συμμετοχές, δήλωσε σχετικά:

«Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα. Είμαι περήφανος που συνεχίζεται η πορεία μου στην Άρσεναλ. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κατακτήσουμε τρόπαια. Από τη πρώτη στιγμή στην ομάδα ένιωσα πως ήταν το μέρος που ήθελα να είμαι. Ακόμα έτσι αισθάνομαι, γι’ αυτό και είμαι εδώ και συνεχίζω. Θέλω πολύ το πρωτάθλημα με την φανέλα της Άρσεναλ και θα κάνω ό,τι μπορώ για να το πετύχω».

Ανανεώνει ο Ράμσεϊ


«Έδεσε» Μερτεσάκερ, Ροσίτσκι η Άρσεναλ, ανανεώνει ο Ράμσεϊ
Σειρά φαίνεται πως παίρνει ο Άαρον Ράμσει, καθώς όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, ο Ουαλός άσος έχει ήδη έρθει σε συμφωνία για νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ.

Μάλιστα ο 23χρονος φέρεται ότι θα απολαμβάνει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 100 χιλιάδων λιρών, κάτι που σημαίνει πως όταν θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Άρσεναλ μετά τον Μεσούτ Οζίλ.

Όπως αναφέρει η «guardian», η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες δύο ημέρες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.