Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάος στην Τουρκία: Οπαδοί της Τραμπζονσπόρ έκαναν ντου στο γήπεδο και επιτέθηκαν στους παίκτες της Φενέρ! (video)

Χάος στην Τουρκία: Οπαδοί της Τραμπζονσπόρ έκαναν ντου στο γήπεδο και επιτέθηκαν στους παίκτες της Φενέρ! (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/3/2024 22:44
Σκηνές χάους στο φινάλε του αγώνα της Τραμπζονσπόρ με την Φενέρμπαχτσε στην Τραπεζούντα καθώς οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας έκαναν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά κατά των παικτών της Φενέρ με αποτέλεσμα να σημειωθούν αψιμαχίες παρά την επέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «8» του Κόνφερενς Λιγκ, Φενέρμπαχτσε πήρε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Τραμπζονσπόρ (3-2) και παρέμεινε στο κυνήγι του τίτλου.

Μετά το φινάλε οι παίκτες της Φενέρ πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη στο κέντρο του γηπέδου κάτι που όμως προκάλεσε ένταση και λίγο αρκετά μεγάλη μερίδα οπαδών της Τραμπζονσπόρ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κινούμενη απειλητικά προς τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων.

Παρά την επέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας, δεν έλλειψαν οι αψιμαχίες, με τους παίκτες εν τέλει να οδηγήθηκαν τρέχοντας στα αποδυτήρια καθώς η κατάσταση ξέφυγε εντελώς.

Μάλιστα κυκλοφορούν φωτογραφίες με οπαδούς της Τραμπζονσπόρ να κυνηγούν παίκτες της Φενέρ με καδρόνια! Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός ποδοσφαιριστή.

Το παιχνίδι είχε ήδη αρκετές διακοπές με φωτοβολίδα να πέφτει στην περιοχή της Φενέρμπατχσε σε φάση που οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ απ’ το οποίο ήρθε το 1-2 ενώ αντικείμενα βρήκαν τους Τάντιτς και Τζέκο οι οποίοι βρέθηκαν για λίγο χρόνο στο χορτάρι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.