Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σβιόντεκ-Σάκκαρη 2-0: «Λύγισε» η Μαρία απέναντι στην ανώτερη Πολωνή στον τελικό του Indian Wells!

Σβιόντεκ-Σάκκαρη 2-0: «Λύγισε» η Μαρία απέναντι στην ανώτερη Πολωνή στον τελικό του Indian Wells!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
17/3/2024 21:20
Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 (6-4, 6-0) από την Ίγκα Σβιόντεκ στον τελικό του Indian Wells στις ΗΠΑ σε ένα παιχνίδι όπου δεν μπόρεσε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση απέναντι στο Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο πρώτο σετ η Ελληνίδα τενίστρια προσπάθησε να ακολουθήσει το ρυθμό της αντιπάλου της χωρίς όμως επιτυχία. Στο δεύτερο όμως δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τη Σάκκαρη καθώς δεν μπόρεσε να πάρει ούτε ένα game.

Όπως και να έχει βέβαια η πορείας της έως τον τελικό ήταν επιτυχημένη, με μεγάλες προκρίσεις όμως το εμπόδιο της Σβιόντεκ φάνηκε ανυπέρβλητο.

Η Σάκκαρη δεν ξεκίνησε το παιχνίδι όμως θα ήθελε, είδε την αντίπαλο της να κάνει το break μόλις στο 2ο game αλλά πολύ γρήγορα βρήκε τα πατήματα της. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0, όμως κράτησε άμεσα το σερβίς της και στο 5o game έκανε κι η ίδια break μπαίνοντας για τα καλά και πάλι στο κόλπο της κατάκτησης του πρώτου set.

Η Ελληνίδα τενίστρια είχε καλά χτυπήματα από εκεί κι έπειτα, οι δύο αθλήτριες πήγαιναν χέρι-χέρι αλλά την κρίσιμη στιγμή η Σάκκαρη «λύγισε». Στο 10ο game σέρβιρε για το 5-5, όμως η Σβιόντεκ έδειξε την ανωτερότητα της, έκανε το break και πήρε το πρώτο σετ.



Το ξεκίνημα του δεύτερου σετ θύμισε αυτό του πρώτου, με την Σβιόντεκ να κάνει άμεσα break, να κρατάει το σερβίς της για το 3-0 και να παίρνει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου. Αμέσως μετά μάλιστα η Πολωνή, νο. 1 στην παγκόσμια κατάταξη, έκανε δεύτερο σερί break, έφτασε εύκολα στο 5-0 και πλέον έμοιαζε απίθανο να μην φτάσει στη νίκη.

Στο τελευταίο game η Σάκκαρη δεν είχε ψυχολογία και η Σβιόντεκ με ένα break love game έφτασε στην κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.