Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι στα ημιτελικά

Κύπελλο Αγγλίας: Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι στα ημιτελικά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/3/2024 21:03
Μονομαχία Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι έβγαλε η κληρωτίδα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που απέκλεισε την Λίβερπουλ θα παίξει με την Κόβεντρι στον άλλο παιχνίδι.

Λίγη ώρα μετά τη μυθική ματσάρα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφοντ» για τους «8» του Κυπέλλου, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Το μεγάλο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, με τους «πολίτες» να είναι το μεγάλο φαβορί ωστόσο οι «μπλε» είναι αήττητοι απέναντι στην ομάδα του Γκουαρδιόλα σε δύο ματς φέτος.

Στο άλλο ζευγάρι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει την Κόβεντρι, η οποία έκανε επική ανατροπή στο χθεσινό ματς με την Γουλβς στο «Μολινό» (3-2) χάρη σε γκολ στο 90+7’ και στο 90+10’. Οι «Sky Blues» της Τσάμπιονσηιπ θα αγωνιστούν στα ημιτελικά για δεύτερη φορά στην ιστορία τους και πρώτη μετά το 1987 όπου και κατέκτησαν το τρόπαιο.

Τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στο «Γουέμπλεϊ» στις 20 και 21 Απριλίου και αν επιβεβαιωθούν τα φαβορί τότε θα δούμε ντέρμπι του Μάντσεστερ σε τελικό για δεύτερη σερί χρονιά. Όλα αυτά ενώ πέρσι ήταν η παρθενική μονομαχία των δύο ομάδων στον τελικό της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Τα ζευγάρια:

Κόβεντρι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι

Τα στιγμιότυπα από τους τέσσερις προημιτελικούς:








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.