Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι με Ντουντού ο ΟΦΗ

Σούπερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι με Ντουντού ο ΟΦΗ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/2/2014 21:35
Με τον Ντουντού να πετυχαίνει τρομερό γκολ από τα 30 μέτρα , σκοράροντας για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι, ο ΟΦΗ κέρδισε με 1-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και έδειξε ότι είναι το αφεντικό της Κρήτης. Δύο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι οι οποίοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρομάνο, ενώ φωνάζουν για πέναλτι στο φινάλε.

Ασταμάτητος είναι ο Ντουντού, καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος πετυχαίνοντας γκολ (και τι γκολ!) για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι με τη φανέλα του ΟΦΗ, η ομάδα του Σα Πίντο κέρδισε με 1-0 τον Εργοτέλη και ανέβηκε στην 8η θέση με 33 βαθμούς.

Ο Εργοτέλης είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας δύο δοκάρια με τους Ρομάνο στο 29’ και με τον Κούμπικ στο 36’, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα.

Κάπου εκεί ανέλαβε ο Ντουντού ο οποίος με «οβίδα» από τα 30 μέτρα στο 42’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στοίκοβιτς, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους!

Μάλιστα ο ίδιος κέρδισε και την αποβολή του Ρομάνο στο 72', με τον Αργεντινό να φάνηκε πως χτύπησε τον Βραζιλιάνο εκτός φάσης αν και ο 31χρονος μέσος αντέδρασε υπερβολικά.

Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ είχε την υπεροχή και είχε καλές στιγμές για να πετύχει δεύτερο γκολ και να «κλειδώσει» τη νίκη. Αυτό δεν ήρθε ποτέ και στις καθυστερήσεις ο Εργοτέλης διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Μονακέλο από τον Μιλιάζες!

Όπως και να ‘χει το σφύριγμα της λήξης έχρισε νικητή τον ΟΦΗ ο οποίος έφτασε τους 33 βαθμούς, πέρασε στην 8η θέση και απέχει 12 από τα πλέι-οφ. Αντίθετα, ο Εργοτέλης έμεινε στην 10η θέση με 30 βαθμούς.

Οι συθνέσεις:


Εργοτέλης (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στοΐκοβιτς, Πίτσος (78’ Αζίζ), Μεχία, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκης, Κοζορώνης, Ιμπραΐμ (56’ Χαντί), Κούμπικ (69’ Μπουχαλάκης), Ρομάνο, Μπαντιμπανγκά, Μονακέλο

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντεζ, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μπούρμπος (27’ λ.τ. Στάθης), Ντουντού (74’ Κάλαϊτζιτς), Μακρής, Σίσιτς (62’ Κουτσιανικούλης), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης, Παπάζογλου

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.