Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει να παίξει στο Μουντιάλ ο Σκόκο!

Θέλει να παίξει στο Μουντιάλ ο Σκόκο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/2/2014 17:43
Να κερδίσει μια θέση για το Μουντιάλ της Βραζιλίας μέσω των εμφανίσεων του με τη φανέλα της Σάντερλαντ επιθυμεί ο Νάτσο Σκόκο.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ, ο οποίος το Σάββατο έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σάντερλαντ, εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το καλοκαίρι με τη φανέλα της Αργεντινής, αν και τόνισε πως δεν έχει και πολλές πιθανότητες:

«Είναι δύσκολο να αγωνιστώ στην εθνική ομάδα της χώρας μου γιατί υπάρχουν πολλοί παίκτες που βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο. Ωστόσο, θα δουλεύω κάθε εβδομάδα για να συμπεριληφθώ στην αποστολή για το Μουντιάλ. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, όμως πιστεύω πως θα βοηθήσει που πλέον παίζω στην Πρέμιερ Λιγκ» τόνισε ο Σκόκο.

Ο ίδιος μίλησε για το μέλλον του στην Σάντερλαντ και πως θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για την νέα του ομάδα:

«Θα δουλέψω σκληρά για να πραγματοποιήσω ανάλογες εμφανίσεις με αυτές που έκανα στην Νιούελς. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, όμως είμαι δύο μήνες χωρίς παιχνίδι. Είναι σημαντικό που έπαιξα για 70 λεπτά το Σάββατο. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, όμως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κερδίσω μια θέση στα βασικά πλάνα του προπονητή μου» δήλωσε ο Σκόκο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.