Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εποχή Αναστόπουλου στον Πανιώνιο

Εποχή Αναστόπουλου στον Πανιώνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/2/2014 20:33
Σε συμφωνία με τον Νίκο Αναστόπουλο ήρθε η διοίκηση του Πανιώνιου, με τον Έλληνα τεχνικό να πιάνει δουλειά από την Τετάρτη. «Θα είμαι πάντα μπροστά» δήλωσε.

Όπως αναμενόταν, ο Νίκος Αναστόπουλος θα είναι ο αντικαταστάτης του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στον πάγκο του Πανιωνίου, καθώς ο πρώην τεχνικός του Πλατανιά ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Πανιωνίου και όπως δήλωσε ο ίδιος, από Τετάρτη σηκώνει τα… μανίκια:

«Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα, όπως και όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης τους οποίους γνωρίζω από όταν αγωνιζόμουν στον Πανιώνιο. Θα είμαι πάντα μπροστά. Είμαστε μια οικογένεια. Θα μείνουμε ενωμένοι και με αγάπη θα πετύχουμε τον στόχο μας. Όλοι για έναν και ένας για όλους. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ακολουθεί ο Απόλλωνας. Ρεπό αύριο και από Τετάρτη ξεκινάμε δουλειά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αναστόπουλος.

Να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος βρίσκεται στην 14η θέση με 27 βαθμούς, 7 περισσότερους από τη 17η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό και 5 από την 16η θέση που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.