Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Αρνήθηκαν να παίξουν οι απλήρωτοι παίκτες της Σανταντέρ (video)

Κύπελλο Ισπανίας: Αρνήθηκαν να παίξουν οι απλήρωτοι παίκτες της Σανταντέρ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2014 23:51
Τι και αν είχαν μπροστά τους την ευκαιρία να πάρουν μια σπουδαία πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου; Οι παίκτες της Σανταντέρ αρνήθηκαν να αγωνιστούν στη ρεβάνς με τη Σοσιεδάδ, όντας απλήρωτοι για μήνες, με τον διαιτητή να αναγκάζεται να σταματήσει το παιχνίδι.

Ιστορική ημέρα στην Ισπανία! Οι ποδοσφαιριστές της Σανταντέρ αρνήθηκαν να αγωνιστούν στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τη Σοσιεδάδ ως ένδειξη διαμαρτυρίας που δεν έχουν πληρωθεί για μήνες από τη διοίκηση.

Οι παίκτες της ομάδας είχαν προειδοποιήσει πως δεν θα αγωνιστούν αν δεν αλλάξει και τελικά τήρησαν τη δέσμευσή τους με τον πρόεδρο, Άνχελ Λαβίν, καθώς οι 11 βασικοί της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο ημικύκλιο του κέντρου την ώρα που ο διαιτητής σφύριξε την έναρξη του αγώνα και παρέμειναν εκεί.

Φυσικά, το παιχνίδι διακόπηκε άμεσα και οι παίκτες της Σανταντέρ κατευθύνθηκαν προς τους οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι τους αποθέωσαν για την ενέργεια τους.

Μετά από αυτό το περιστατικό οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν χάσει και με 3-1 το πρώτο παιχνίδι, αποκλείστηκαν από τη συνέχεια και η Σοσιεδάδ πέρασε στα ημιτελικά εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.



Τα αποτελέσματα των ρεβάνς των «8»:


Τρίτη

Ρεάλ - Εσπανιόλ 1-0 [1-0]

Τετάρτη

Μπιλμπάο - Ατλέτικο 1-2 [0-1]

Μπαρτσελόνα - Λεβάντε 5-1 [4-1]

Πέμπτη

Σανταντέρ - Σοσιεδάθ διεκόπη [1-3]

Τα ζευγάρια στους «4»:


Ρεάλ- Ατλέτικο

Μπαρτσελόνα - Σοσιεδάθ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.