Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε Πόστιγκα, έδωσε Φλοκάρι η Λάτσιο

Πήρε Πόστιγκα, έδωσε Φλοκάρι η Λάτσιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2014 19:37
Την απόκτηση του Χέλντερ Πόστιγκα μέχρι το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε η Λάτσιο η οποία παράλληλα παραχώρησε δανεικό στην Σασουόλο τον Σέρτζιο Φλόκαρι.

Στην Ίντερ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χέλντερ Πόστιγκα, καθώς οι «λατσιάλι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του μέχρι το τέλος της σεζόν με την μορφή δανεισμού από τη Βαλένθια, ενώ ο ιταλικός σύλλογος διατηρεί οψιόν αγοράς εφόσον μείνει ικανοποιημένες από τις επιδόσεις του Πορτογάλου φορ.

Να σημειωθεί πως ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αποκτήθηκε από τη Βαλένθια το καλοκαίρι για να καλύψει το κενό του Ρομπέρτο Σολδάδο, ωστόσο ο 31χρονος σημείωσε μόλις 4 γκολ σε 23 εμφανίσεις με τις «νυχτερίδες» σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, ο Πόστιγκα δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ με την Λάτσιο (αντιμετωπίζει τη Λουντογκόρετς στους «32»), καθώς έχει αγωνιστεί στο πρώτο μισό με τη φανέλα της Βαλένθια.

Πήρε Πόστιγκα, έδωσε Φλοκάρι η Λάτσιο
Παράλληλα, η Λάτσιο ανακοίνωσε την παραχώρηση του Σέρτζιο Φλόκαρι στην Σασουόλο με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι.

Ο Ιταλός επιθετικός μπορεί να σημείωσε 4 γκολ σε 6 παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να πετύχει τέρμα σε 14 αγώνες που αγωνίστηκε με την ιταλική ομάδα τη φετινή σεζόν.

Η Λάτσιο ανακοίνωσε επίσης τον δανεισμό του αριστερού μπακ Ριμπέιρο στην Πάντοβα, ενώ πληροφορίες από τα ιταλικά Μέσα αναφέρουν πως κοντά στην έξοδο βρίσκεται και ο Βραζιλιάνος μέσος Ερνάνες ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.