Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παίρνει και Χούσεν ο ΠΑΟΚ!

Παίρνει και Χούσεν ο ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2014 19:18
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το μεταγραφικό ντεμαράζ καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Άγιαξ για τον εξάμηνο δανεισμό του Ντάνι Χούσεν ο οποίος αναμένεται την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο.

Μετά τους Μαντούρο, Μάρτενς, Γκσπούρνινγκ, Νάτχο και Ινσαουράλδε, ο ΠΑΟΚ παίρνει ακόμα έναν παίκτη την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Άγιαξ για τον δανεισμό του Ντάνι Χούσεν.

Ο 23χρονος επιθετικός αναμένεται την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Χούσεν αγωνίζεται από το 2012 στον Άγιαξ και τη φετινή σεζόν μετράει 19 συμμετοχές (8 ως βασικός) και 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ να σημειωθεί πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη καθώς είχε παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Αίαντα που παίζει τώρα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μάλιστα ο Ολλανδός επιθετικός σκόραρε τη φετινή σεζόν απέναντι στην Μπαρτσελόνα χαρίζοντας τη νίκη στον Άγιαξ με 2-1 στο Άμστερνταμ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Φορτούνα (2008-09) και συνέχισε στην Φούλαμ η οποία το 2010 τον παραχώρησε δανεικό στην Ελσίνκι την επόμενη χρονιά στην Φορτούνα στην οποία είχε σκοράρει 14 γκολ σε 34 παιχνίδια, με αποτέλεσμα ο Άγιαξ να τον αγοράσει στη συνέχεια με 350 χιλιάδες ευρώ.

Να σημειωθεί πως ο Χούσεν ήταν η δεύτερη επιλογή για την γραμμή κρούσης της ομάδας, καθώς ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ ήταν ο Φόσεν της Γκενκ. Ωστόσο η βέλγικη ομάδα ζητούσε το ποσό των 7 εκατ. ευρώ και συνιδιοκτησία, κάτι που ανάγκασε τον «δικέφαλο του Βορρρά» να στρέψει το ενδιαφέρον του στον άσο του Άγιαξ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.