Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Με πεντάρα στους «8» ο ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Με πεντάρα στους «8» ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2014 19:01
Με πρωταγωνιστή τον Στοχ (δύο γκολ, μια ασίστ) και τον Μάρτενς να πετυχαίνει το «παρθενικό» του τέρμα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο «δικέφαλος του Βορρά» διέλυσε με 5-1 τον Ηρακλή στην Τούμπα και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Κυπέλλου εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρέθηκε μόλις στο 4ο λεπτό πίσω στο σκορ με γκολ (οφσάιντ) του Πουρτουλίδη ο οποίος ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα για τον Ηρακλή, ωστόσο ο «δικέφαλος του Βορρά» έκανε την ανατροπή και πήρε εμφατική νίκη με 5-1 στην Τούμπα, με αποτέλεσμα να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου.

Όλα άλλαξαν μέσα σε δύο λεπτά, καθώς στο 20’ ο Αθανασιάδης πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Κηπουρού στο σουτ του Κάτσε και από κοντά ισοφάρισε 1-1, ενώ στο 22’ ο Στοχ με πλασέ έφερε… τούμπα το παιχνίδι υπέρ του ΠΑΟΚ.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, με τον ίδιο να πετυχαίνει δεύτερο γκολ στο 55’, «σφραγίζοντας» ουσιαστικά την πρόκριση για τους γηπεδούχους, ενώ στο 82’ έδωσε την ασίστ στο γκολ του Ολίσε ο οποίος με πλασέ έκανε το 4-1.

Δύο λεπτά νωρίτερα, ο Νίνης που πέρασε στο παιχνίδι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κηπουρού με κεφαλιά, ενώ στον αντίποδα ο Ηρακλής έχασε καλές ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ στο δεύτερο μέρος, με τον Γλύκο να βγαίνει νικητής σε δύο τετ-α-τετ με τους Τσιλιανίδη και Ζάχορα!

Στο 86ο λεπτό ο Τζαβέλλας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και αποχώρησε, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μάρτενς πετυχαίνοντας με σουτ το «παρθενικό» γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, διαμόρφωσε το τελικό 5-1, σκορ που στέλνει τον «δικέφαλο του Βορρά» στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Εκεί, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης ο οποίος απέκλεισε δύσκολα την Νίκη Βόλου.

Να σημειωθεί πως ο Βίτορ αποχώρησε στο 18ο λεπτό του αγώνα λόγω τραυματισμού και πλέον μένει να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος για τον Πορτογάλο αμυντικό, τον οποίο αντικατέστησε στο παιχνίδι ο Κατσουράνης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.