Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συνελήφθη ο Θωμάς Μάυρος

Συνελήφθη ο Θωμάς Μάυρος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2014 17:09
Ο Θωμάς Μαύρος συνελήφθη την Τετάρτη (22/1) για τα χρέη της εταιρείας και μέχρι να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης στην ανακρίτρια, θα μείνει κρατούμενος! «Πληρώνουμε την αγάπη μας για την ΑΕΚ» τόνισε.

Μετά τους Θανόπουλο, Αδαμίδη, Νικολαϊδη, Δημητρέλο, ο Θωμάς Μαύρος είχε και αυτός την ίδια τύχη που είχαν όλοι οι προκάτοχοί του που διετέλεσαν πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι της «Ένωσης» από το 2004 και μετά.

Ο «θρύλος» της ΑΕΚ συνελήφθη την Τετάρτη για τη μη απόδοση ΦΠΑ, φόρο μεταγραφών, ΙΚΑ κι άλλες οικονομικές παραβάσεις στο διάστημα της προεδρίας του στην ομάδα.

Μάλιστα, ο Μαύρος δεν πρόλαβε να απολογηθεί την Τετάρτη στην Ευελπίδων και ως εκ τούτου θα κρατηθεί στο Α.Τ. Γλυφάδας και το πρωί της Πέμπτης θα απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Ο ίδιος μιλώντας στο aek365.com τόνισε:

«Μπήκαμε με πολλή αγάπη πέρυσι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την ΑΕΚ. Πληρώνουμε την αγάπη μας για την ΑΕΚ. Εγώ είχα πει από την αρχή ότι δεν θέλω να έχω σχέση με τα νομικά του προέδρου. Να μην υπογράφω, να μην υπάρχουν σφραγίδες.

Έχει γραφτεί και στο ΦΕΚ, ότι δεν έχω καμία σχέση. Ήμουν όμως δύο μήνες πρόεδρος στην ΑΕΚ και σου λένε "έλα από εδώ". Είμαι στο κρατητήριο, τώρα. Μου πήραν αποτυπώματα, με έβγαλαν φωτογραφίες. Τέλος πάντων, έγινε κι αυτό»…

Όσο για το τι τον... χρεώνουν: «Για τους δύο μήνες που ήμουν με χρεώνουν για το φόρο των μεταγραφών, το απλήρωτο ΙΚΑ (μάλιστα έχω δικαστήριο την Παρασκευή για το ΙΚΑ) και το ΦΠΑ».

Καταλήγοντας ο Θωμάς μας τόνισε: «Εντάξει δεν φταίει η ομάδα. Δεν φταίει η ΑΕΚ... Άλλοι φταίνε που δεν πλήρωναν τις υποχρεώσεις τους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.