Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στον Πλατανιά ο Ζαραδούκας

Και επίσημα στον Πλατανιά ο Ζαραδούκας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2014 21:26
Παίκτης του Πλατανιά είναι και επίσημα ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο οποίος λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του από τον Αστέρα Τρίπολης, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Κρήτης.

Ακόμα μια μεταγραφή για τον Πλατανιά, καθώς η κρητική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Ζαραδούκα, με τον 28χρονο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας λίγες μόλις μέρες μετά την αποχώρηση του από τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς δεν απολάμβανε αρκετό χρόνο συμμετοχής (7 εμφανίσεις στη Σούπερ Λιγκ).

Η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές ήταν δεδομένη, με τον παίκτη να βρίσκεται στα Χανιά από τη Δευτέρα, όπου και παρακολούθησε τον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ.

Ωστόσο το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πλατανιά αναμένεται να πάρει… παράταση περίπου ενός μήνα, καθώς ο Έλληνας άσος τραυματίστηκε σε φιλικό αγώνα της ομάδας με τον Κισσαμικό, με την πρώτη διάγνωση να κάνει λόγω για ρήξη έσω μηνίσκου!

Η ανακοίνωση:


Παίκτης του Πλατανιά Χανίων είναι και επίσημα ο Γιάννης Ζαραδούκας. Ο 28χρονος αμυντικός (γεννηθείς στις 12 Δεκεμβρίου 1985) παρακολούθησε χθες τον αγώνα του Πλατανιά Χανίων με τον Ο.Φ.Η. στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων και σήμερα το μεσημέρι επισκέφθηκε τα γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά, όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Χανιώτικη ομάδα, παρουσία του τεχνικού διευθυντή κ. Λάμπρου Μαλτέζου (φωτογραφία).

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Ζαραδούκας ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και συνέχισε στην πρώτη ομάδα το 2007, με την οποία δεν αγωνίστηκε. Δόθηκε δανεικός σε Μαρκό, Κορωπί και Πανσερραϊκό και εν συνεχεία έμεινε ελεύθερος. Ακολούθως, αγωνίστηκε διαδοχικά στον Ολυμπιακό Βόλου (2009 – 2011), στον Ολυμπιακό (2011), στον ΠΑΣ Γιάννινα (2012, δανεικός από τον Ολυμπιακό), στον Άρη (2013, δανεικός από τον Ολυμπιακό) και στον Αστέρα Τρίπολης (2013, ως ελεύθερος). Έχει 4 συμμετοχές με την εθνική ομάδα.

Ο Ζαραδούκας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως μεγάλο ρόλο στην επιλογή του να διαλέξει τον Πλατανιά έπαιξε η παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο της ομάδας:

Αναλυτικότερα:

Αναφερόμενος στην επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά Χανίων, ο 28χρονος έμπειρος αμυντικός είπε:

«Πιστεύω ότι έκανα μια πολύ καλή επιλογή. Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα με αρετές. Οι άνθρωποι της Διοίκησης έχουν τη φιλοδοξία να αγωνίζεται η ομάδα με επιτυχία στη Super League. Επίσης, σημαντικό στοιχείο είναι και ο προπονητής, τον οποίο έχω σε μεγάλη εκτίμηση και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία.

Στον Πλατανιά υπάρχει, ως γνωστόν, μια ποδοσφαιρική ηρεμία, που είναι απαραίτητη για όλους μας. Πολύ σημαντικό είναι, ακόμη, για μένα, ότι όλοι οι άνθρωποι εδώ είναι και λειτουργούν ως οικογένεια. Και βέβαια είναι πολύ σημαντικό -και ψυχολογικά- να έχεις στήριξη από τη Διοίκησή σου».

Ερωτηθείς αναφορικά με τους προσωπικούς του στόχους ο Γιάννης Ζαραδούκας σημείωσε:

«Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να διακριθώ μέσα από τις εμφανίσεις μου και, παράλληλα, να βοηθήσω την ομάδα, μαζί με τους συμπαίκτες μου, να παραμείνει στην κατηγορία. Αργότερα, ο ορίζοντας είναι μεγάλος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.