Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν κλείνει την πόρτα στη Ρόμα ο Παστόρε

Δεν κλείνει την πόρτα στη Ρόμα ο Παστόρε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2014 16:59
Ο Χαβιέρ Παστόρε με δηλώσεις του στο Fox Sports», δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρόμα, απαντώντας σε ερώτηση για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των «τζιαλορόσι» για την απόκτηση του.

Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί έντονη φημολογία πως η Ρόμα εξετάζει την περίπτωση δανεισμού του Χαβιέρ Παστόρε από την Παρί Σεν Ζερμέν ως το τέλος της σεζόν.

Ο χρόνος του Αργεντινού μέσου στους «πρωτευουσιάνους» είναι περιορισμένος την φετινή σεζόν και μπορεί μεν ο 24χρονος να δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στο Παρίσι, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν στην Ρόμα:

«Είμαι χαρούμενος εδώ και δεν θέλω να φύγω. Για τη Ρόμα; Υπάρχουν ομάδες που μιλάνε με τον σύλλογο και τον ατζέντη μου. Η Ρόμα τα πηγαίνει εξαιρετικά, έχουν δυνατή ομάδα. Εάν ενδιαφερθούν για την απόκτηση μου, θα δούμε τι θα γίνει» δήλωσε ο Παστόρε.

Υπενθυμίζεται πως ο Παστόρε αγωνίζονταν στην Ιταλία με τη φανέλα της Παλέρμο την διετία 2009-11, πριν δηλαδή πάρει μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν στην οποία μετράει 111 συμμετοχές και 25 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, αν και τη φετινή σεζόν μετράει μόλις 7 παιχνίδια ως βασικός στο Σαμπιονά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.