Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη με ανατροπή για Παναιτωλικό

Σούπερ Λιγκ: Νίκη με ανατροπή για Παναιτωλικό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2014 17:00
Με πρωταγωνιστή τον Θεοδωρίδη ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (52’, 83’), ο Παναιτωλικός έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη κόντρα στον Πανθρακικό (3-1), διατηρώντας παράλληλα το αήττητο στην έδρα του για 11 σερί παιχνίδια πρωταθλήματος! Στο 4’ ο Εμπόου άνοιξε το σκορ για τους Θρακιώτες, «σφράγισε» τη νίκη στις καθυστερήσεις ο Νταλμά.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεπέρασε τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο ο Παναιτωλικός, καθώς η ομάδα του Μάκη Χάβου κέρδισε με ανατροπή τον Πανθρακικό (3-1) στο Αγρίνιο και έπιασε στην 6η θέση την ομάδα της Κομοτηνής με 27 βαθμούς

Οι Θρακιώτες, παίζοντας χωρίς τον Κάσες που ανέβασε πυρετό και αποκλείστηκε, πέτυχαν γκολ από τα… αποδυτήρια, με τον Εμπόου να πιάνει κεφαλιά από κοντά και να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους.

Ωστόσο στη συνέχεια ο Παναιτωλικός ανέβασε στροφές και είχε δοκάρι με τον Θεοδωρίδη αλλά και άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει το παιχνίδι πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τον Πανθρακικό να προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και στο 52’ ο Θεοδωρίδης ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ έπειτα από στρώσιμο του Μπούντιμιρ.

Στο 79’ ο Πανθρακικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ξαναπάρει το προβάδισμα, με τον Λαδάκη να μην καταφέρνει να κερδίσει με κεφαλιά τον Ράφαελ, και στο 83’ ο Θεοδωρίδης με φοβερό σουτ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον Παναιτωλικό ο οποίος «σφράγισε» τη νίκη στο 90+3’ με γκολ του Νταλμά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.