Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Λαγό αλλά χωρίς Μέντες, Σίλντενφελντ ο Παναθηναϊκός

Με Λαγό αλλά χωρίς Μέντες, Σίλντενφελντ ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2014 16:44
Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα στη Βέροια συμπεριλήφθηκε ο Τάσος Λαγός σε αντίθεση με τους Μέντες και Σίλντενφελντ που έμειναν εκτός.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίυο για τον αυριανό αγώνα στη Βέροια (17:30) είναι ο Τάσος Λαγός, καθώς ο 22χρονος μέσος γυμνάστηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα χωρίς κανένα πρόβλημα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «πρασίνων».

Αντίθετα, εκτός από τους τιμωρημένους Τριανταφυλλόπουλο και Αμπέιντ, ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός τον Μέντες ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, τον ανέτοιμο Πέτριτς αλλά και τον Σίλντενφελντ.

Στη προπόνηση του Σαββάτου στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», δίτερμα και τελειώματα και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα με Βέροια, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι:

Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Αναστασόπουλος, Ζέκα, Δώνης, Ατζαγκούν, Λαγός, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.