Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Κέρδισε... η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Κέρδισε... η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2014 22:56
Ισόπαλο 0-0 έληξε το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα στο «Βιθέντε Καλντερόν», σκορ που αφήνει τις δύο ομάδες στην κορυφή της βαθμολογίας με 50 βαθμούς και επιτρέπει παράλληλα στην Ρεάλ να μειώσει στους 3 τη διαφορά της από την πρώτη θέση, εφόσον κερδίσει αύριο την Εσπανιόλ.

Συγκάτοικοι στην κορυφή του πρωταθλήματος παραμένουν Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα, καθώς το μεταξύ τους παιχνίδι στο «Βιθέντε Καλντερόν» έληξε χωρίς τέρματα…

Μέτριο από πλευράς θεάματος παιχνίδι, με την Ατλέτικο να ξεκίνησε πιο απειλητικά το πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση, και στη συνέχεια την Μπαρτσελόνα να ισορροπεί, όμως ούτε αυτή κατάφερε να απειλήσει σημαντικά την εστία του Κουρτουά.

Το κακό παιχνίδι συνεχίστηκε και στην επανάληψη, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.

Ο Μέσι μπήκε στο παιχνίδι στο 46’ αντί του τραυματία Ινιέστα, ενώ στο 67’ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και ο Νειμάρ, όμως η επιλογή του Σιμεόνε να κλείσει τους διαδρόμους δεν επέτρεψε στους μπλαουγκράνα να απειλήσουν, με εξαίρεση ένα καλό σουτ του Μέσι στο 81’ που μπλόκαρε ο Κουρτουά.

Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν «ρήγματα» κυρίως με τον Τουράν, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με το τελικό 0-0 να μένει ως το φινάλε.

Έτσι οι δύο ομάδες παρέμειναν στην κορυφή με 50 βαθμούς, ωστόσο αυτή που «χαμογελάει» είναι η Ρεάλ καθώς εάν κερδίσει την Κυριακή την Εσπανιόλ, θα μειώσει στους 3 τη διαφορά της από τους πρωτοπόρους!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε, Τιάγκο (83’ Κριστιάν Ροντρίγκες), Γκάμπι, Κόκε, Αρντά Τουράν, Ντιέγκο Κόστα, Βίγια (77’ Ραούλ Γκαρθία)

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Ζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα (46’ Μέσι), Πέδρο (82’ Σέρχι Ρομπέρτο), Φάμπρεγας, Αλέξις Σάντσες (67’ Νεϊμάρ)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.