Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Αγχώθηκε αλλά κέρδισε

Σούπερ Λιγκ: Αγχώθηκε αλλά κέρδισε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2014 22:03
Στις νίκες επέστρεψε ο Παναθηναϊκός ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στη Λεωφόρο αν και τα… χρειάστηκε, καθώς στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένο πέναλτι με τον Λάζνικ, δοκάρι αλλά και δύο χαμένα τετ-α-τετ για να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας!

Μια άκρως αγχωτική νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στη Λεωφόρο χάρη στο γκολ του Πράνιτς στο 16ο λεπτό.

Χορταστικό παιχνίδι, όπου κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, με τον Παναθηναϊκό να είχε την πλήρη υπεροχή στο πρώτο 45λεπτό όπου κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κροάτη άσο στο 16’, ενώ σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ,με τον Καρέλη να χάνει τετ-α-τετ στο 33’ ενώ ο ίδιος στο 39’ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ανέστη.

Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στον Πανιώνιο ο οποίος στο 67’ κέρδισε πέναλτι με τον Αραβίδη, ωστόσο ο Λάζνικ αστόχησε, με το 1-0 να μένει υπέρ των «πρασίνων».

Οι «κυανέρυθροι» συνέχιζαν να απειλούν τους γηπεδούχους, έχοντας δύο χαμένα τετ-α-τετ στο 69’ με τον Καμπάνταη και στο 74’ με τον Κούρντι, ενώ στο 80’ ο Λαμπρόπουλος σημάδεψε το δοκάρι του Καπίνο!

Το 1-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα του στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, φτάνοντας τους 33 βαθμούς, σε αντίθεση με τον Πανιώνιο ο οποίος έμεινε στους 21.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.