Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παίρνει Χέιτινγκα η Γουέστ Χαμ, κοντά σε Μπελφοντίλ

Παίρνει Χέιτινγκα η Γουέστ Χαμ, κοντά σε Μπελφοντίλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/1/2014 20:19
Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Τζον Χέιτινγκα βρίσκεται η Γουέστ Χαμ, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Σαμ Αλαρντάις, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει συμφωνία με την Έβερτον για την αγορά του Ολλανδού αμυντικού. Κοντά και σε Μπελφοντίλ.

Με τους δύο βασικούς κεντρικούς αμυντικούς της Γουέστ Χαμ, Κόλινς και Τόμκινς να βρίσκονται νοκ άουτ, οι λονδρέζοι κινούνται στην μεταγραφική αγορά για την απόκτηση στόπερ, και όπως όλα δείχνουν θα φέρουν στο «Άπτον Παρκ» τον Τζόνι Χάιτινχα.

Ο διεθνής Ολλανδός αμυντικός δεν έχει χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν στην Έβερτον και τα αγγλικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο 30χρονος άσος βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει στην Γουέστ Χαμ.

Τα δημοσιεύματα επιβεβαίωσε ουσιαστικά ο προπονητής της ομάδας, Σαμ Αλαρντάις ο οποίος ελπίζει η μεταγραφή να ολοκληρωθεί άμεσα:

«Έχουμε πάρει την άδεια της Έβερτον και μιλάμε με τον μάνατζέρ του. Ελπίζουμε ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί πολύ άμεσα» σχολίασε ο τεχνικός των «σφυριών».

Κοντά σε Μπελφοντίλ


Παίρνει Χέιτινγκα η Γουέστ Χαμ, κοντά σε Μπελφοντίλ
Παράλληλα, ιταλικά και αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Γουέστ Χαμ βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση του Ισαάκ Μπελφοντίλ, ο οποίος αποκτήθηκε τη φετινή σεζόν από την Ίντερ, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα με τη φανέλα των «νερατζούρι».

Ο 21χρονος Αλγερινός επιθετικός μετράει μόλις 1 συμμετοχής ως βασικός στην Σέριε Α τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει τη θέση στην εθνική ομάδα της χώρας του για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, ο παίκτης πιθανότατα θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Γουέστ Χαμ, ωστόσο δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο αγοράς του ποδοσφαιριστή από την αγγλική ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.