Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Έκανε θέατρο ο Σουάρες»

Μουρίνιο: «Έκανε θέατρο ο Σουάρες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/12/2013 23:04
Για θέατρο κατηγόρησε τον Λουίς Σουάρες ο Ζοζέ Μουρίνιο, σχολιάζοντας την φάση που η Λίβερπουλ ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Ετό στον Ουρουγουανό επιθετικό. «Ο Ετό απλώς μπήκε μπροστά του κι αυτός έκανε λες και τον πυροβόλησαν»» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Τσέλσι επικράτησε με 2-1 της Λίβερπουλ στο μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο οι «κόκκινοι» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι το οποίο δεν καταλόγισε στο 83ο λεπτό ο Χάουαρντ Γουεμπ μετά από ανατροπή του Σάμουελ Ετό στον Λουίς Σουάρες.

Ωστόσο, ο Ζοζέ Μουρίνιο όταν κλήθηκε να σχολιάσει την επίμαχη φάση στο «skysports», κατηγόρησε τον επιθετικό των «κόκκινων» ότι έκανε θέατρο και πως θα έπρεπε να πάρει κίτρινη κάρτα:

Μουρίνιο: «Έκανε θέατρο ο Σουάρες»
«Ο Σουάρες έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα για θέατρο. Μισώ τους παίκτες που προσπαθούν να εκβιάσουν σφυρίγματα. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και τον σέβομαι για την αξία και τη νοοτροπία του, αλλά ορισμένες φορές προσπαθεί υπερβολικά. Ο Ετό απλώς μπήκε μπροστά του κι αυτός έκανε λες και τον πυροβόλησαν».

Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε πως θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι στην ομάδα του για ανατροπή στον Εντέν Αζάρ:

«Έπρεπε να μας δοθεί πέναλτι σε ανατροπή του Αζάρ. Κάτι γίνεται με τον συγκεκριμένο παίκτη και οι διαιτητές δεν του δίνουν πέναλτι. Είναι ένας τίμιος παίκτης και δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό».

Όσο για τη νίκη της ομάδας του, τόνισε: «Δεν είναι καλό να δέχεσαι γκολ τόσο νωρίς, αλλά οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα και ανατρέψαμε τα πάντα. Ήταν μια σημαντική νίκη σε μια φανταστική βραδιά και τώρα θα συνεχίσουμε τη μάχη μας για τον τίτλο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.