Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στέλνουν τον Ταταρουσάνου στον Ολυμπιακό οι Ρουμάνοι

Στέλνουν τον Ταταρουσάνου στον Ολυμπιακό οι Ρουμάνοι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/12/2013 20:55
Για δεδομένη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον τερματοφύλακα της Στεάουα, Τσιπριάν Ταταρουσάνου κάνουν λόγο οι Ρουμάνοι, με τον επίτιμο πρόεδρο των πρωταθλητών Ρουμανίας, Χέλμουτ Ντουκαντάμ να επιβεβαιώνει τη συμφωνία!

Συγκεκριμένα, τα ΜΜΕ της Ρουμανίας αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον γκολκίπερ της Στεάουα αλλά και της εθνικής Ρουμανίας, Τσιπριάν Ταταρουσάνου και μάλιστα γίνονταν λόγος πως ο 27χρονος πορτιέρο θα υπογράψει από τώρα συμβόλαιο για το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με τον ρουμάνικο σύλλογο.

Παράλληλα, τα ρουμάνικα Μέσα αποκαλύπτουν και το οικονομικό μέρος της συμφωνίας, κάνοντας λόγο πως ο Ταταρουσάνου θα απολαμβάνει ετήσιες απολαβές ύψους 500 χιλιάδων ευρώ, δηλαδή τα τριπλάσια χρήματα από αυτά που εισπράττει στην Στεάουα.

Τα σενάρια των Ρουμάνων επιβεβαίωσε ο επίτιμος πρόεδρος της Στεάουα και μεγάλος πρωταγωνιστής της ρουμάνικης ομάδας στον τελικό του 1986 με την Μπαρτσελόνα, Χέλμουτ Ντουκαντάμ, ο οποίος μιλώντας στο «ProSport» επιβεβαίωσε τη συμφωνία:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και από αυτήν την άποψη είναι σωστή η απόφασή του... Θεωρώ, όμως πως οι 500.000 ευρώ ανά έτος που του προσφέρει η ελληνική ομάδα είναι λίγα. Θα μπορούσε να διεκδικήσει τουλάχιστον 800.000 ευρώ. Είναι ο τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας, είναι βασικός στην εθνική» τόνισε ο Ντουκαντάμ και συνέχισε:

«Εμείς, αν και θα τον χάσουμε το καλοκαίρι χωρίς αντίτιμο, δεν τον παραχωρούμε τώρα ούτε με ένα ή δύο εκατομμύρια ευρώ. Προτεραιότητά μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ όπου τα οφέλη θα είναι περισσότερα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.