Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δέλλας: «Αισθάνομαι ντροπή»

Δέλλας: «Αισθάνομαι ντροπή»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/12/2013 21:32
Βαρύ είναι το κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα (2-0) και τον αποκλεισμό απ’ το Κύπελλο Γ’ Εθνικής, με τον Τραϊανό Δέλλα να δηλώνει ντροπιασμένος από το αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» δεν έκρυψε την απογοήτευση του μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τον Αγροτικό Αστέρα, κάνοντας λόγο για τραγική εμφάνιση, ενώ πρόσθεσε πως οι παίκτες να αναλογιστούν την φανέλα που φοράνε:

«Και να κερδίζαμε τα ίδια θα έλεγα, κάναμε μια τραγική εμφάνιση. Ψάχνω να βρω έστω και έναν που να έκανε ότι είπαμε. Είχα προειδοποιήσει όλη την βδομάδα για την επικινδυνότητα του παιχνιδιού και αυτό φάνηκε στο αποτέλεσμα, ότι δεν εισακούστηκα. Την στιγμή αυτή αισθάνομαι ντροπή όπως όλος ο κόσμος της ΑΕΚ. Θα πρέπει οι πάντες να αναλογιστούν την φανέλα που φοράνε».

Στη συνέχεια, ο ίδιος μίλησε για τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν ενόψει του πρωταθλήματος:

«Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος, θα παρθούν οι αποφάσεις που πρέπει σε μια χρονιά που ξεκίνησε το καλοκαίρι για να τελειώσει το καλοκαίρι. Σήμερα το ματς δεν πήγε καλά, υπάρχουν και αυτές οι μέρες στο ποδόσφαιρο.

Θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Και σε αυτή την ομάδα θα πρέπει να παραμείνει όποιος αξίζει να είναι σε αυτήν. Θα πρέπει να συνεχίσουμε, το Κύπελλο ήταν ένας στόχος, ωστόσο ο βασικός στόχος της χρονιάς είναι να βγάλουμε την ομάδα από την κατηγορία. Και να κατακτούσαμε το Κύπελλο δεν θα κερδίζαμε κάτι, πάλι ο στόχος θα ήταν η άνοδος
».

Γεωργέας: «Συγγνώμη, είμαστε απαράδεκτοι»


Δέλλας: «Αισθάνομαι ντροπή»
Δηλώσεις σε ανάλογο κλίμα έκανε και ο Νίκος Γεωργέας ο οποίος ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της AEK που έδωσε για ακόμα ένα παιχνίδι βροντερό παρόν στο γήπεδο, ενώ τόνισε πως οι μόνοι που φταίνε είναι οι παίκτες:

«Δεν θέλω να πω τι έφταιξε. Το θέμα είναι ότι παίζουμε μόνο εμείς οι ποδοσφαιριστές και οι ποδοσφαιριστές φταίμε για ό,τι έγινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν φταίει κανένας άλλος. Είμαστε απαράδεκτοι.

Και θέλω να πω ένα μεγάλο "συγγνώμη" σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που ήρθε για άλλη μια φορά να μας υποστηρίξει και έφυγε στεναχωρημένος. Πιστεύω ότι τώρα χρειάζεται ηρεμία, να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα για να μπορέσουμε να δώσουμε χαρά σε αυτόν τον κόσμο που μας ακολουθεί παντού, να ανεβούμε κατηγορία για να πάμε εκεί που αξίζει στην ΑΕΚ
» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γεωργέας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.