Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Γλίτωσε την ήττα στο 90’ ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Γλίτωσε την ήττα στο 90’ ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2013 19:17
Με κεφαλιά του Τζαβέλλα στο 90’ ο ΠΑΟΚ απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα του Ατρόμητου, κράτησε τη μεταξύ τους διαφορά στους 7 βαθμούς, ωστόσο έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να ξεφύγει με +10 στην κορυφή εφόσον πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με ωραίο γκολ του Παπαδόπουλου στο 26’, ο Ατρόμητος πήρε προβάδισμα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, ωστόσο ο «δικέφαλος του Βορρά» «χτύπησε» ξανά στο φινάλε, με τον Τζαβέλλα να ισοφαρίζει στο 90’ με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Λίνο, χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά στο ματς, ωστόσο δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και το πλήρωσαν, όταν στο 26’ ο Καραμάνος έστρωσε με τακουνάκι τη μπάλα στον Παπαδόπουλο και αυτός με πλασέ νίκησε τον Γλύκο για το 1-0.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ συνέχισε να είχε την κατοχή, απείλησε στο 59’ και στο 77’ με σουτ των Λούκας και Σαλπιγγίδη και τελικά στο 90’ ο Τζαβέλλας έδωσε τη λύση χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλίας στον «δικέφαλο» του Βορρά» για το τελικό 1-1.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 36 βαθμούς, κρατώντας τη διαφορά 7 βαθμών από τον Ατρόμητο, όμως ο Ολυμπιακός έχει πλέον τη μεγάλη ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους 10 βαθμούς εφόσον κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καραϊσκάκη».

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης (86’ Μπάλλας), Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία (72’ Φυτανίδης), Καραμάνος, Ουμπίντες, Μπρίτο, Παπαδόπουλος (79’ Φάμπιο).

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Βίτορ (60’ Τζιόλης), Κατσουράνης, Λάζαρ, Λούκα (79’ Λίνο)ς, Βούκιτς, Ολίσε (70’ Αθανασιάδης), Σαλπιγγίδης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.