Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Αισιοδοξούμε πως θα μείνουν στην Γιουβέντους οι Πίρλο και Πογκμπά»

«Αισιοδοξούμε πως θα μείνουν στην Γιουβέντους οι Πίρλο και Πογκμπά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2013 17:19
Την αισιοδοξία του πως οι Πίρλο και Πογκμπά θα συνεχίσουν την καριέρα τους στη Γιουβέντους εξέφρασε ο γενικός διευθυντής της «Γηραιάς Κυρίας», Μπέπε Μαρότα.

Παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τους Πίρλο και Πογκμπά στο στόχαστρο πολλών συλλόγων όπως η Ρεάλ και η Παρί Σεν Ζερμέν, ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα με δηλώσεις του στη «Gazzetta dello Sport» εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι δύο ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στο δυναμικό της ομάδας:

«Έχουμε καλές σχέσεις και με τους δύο παίκτες οι οποίοι νιώθουν την Γιουβέντους σαν το σπίτι τους. Η ομάδα μας είναι παγκόσμιας κλάσης και είναι δύσκολο για αυτούς να βρουν ένα καλύτερο μέρος Είμαι αισιόδοξος ότι η κατάσταση σύντομα θα λυθεί».

Παρόλα αυτά ο ισχυρός άνδρας των «μπιανκονέρι» πρόσθεσε πως τα συμβόλαια των δύο παικτών δεν θα ανανεωθούν πριν τα Χριστούγεννα:

«Δεν υπάρχουν νέες εξελίξεις όσον αφορά την επέκταση των συμβολαίων των δύο ποδοσφαιριστών. Δεν νομίζω ότι θα επέλθει συμφωνία πριν τα Χριστούγεννα, όμως είμαστε ήρεμοι».

Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Πίρλο εκπνέει το καλοκαίρι, ενώ αντίθετα το συμβόλαιο του Πογκμπά λήγει το 2016, με την Παρί Σεν Ζερμέν όμως να φέρεται πως είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη ώστε να αποκτήσει τον 20χρονο χαφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.