Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάντος: «Πιο καυτή έδρα η Τούμπα από το Καραϊσκάκη»

Σάντος: «Πιο καυτή έδρα η Τούμπα από το Καραϊσκάκη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2013 15:01
Ο Φερνάντο Σάντος μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του για την κλήρωση που έφερε τη Μπενφίκα απέναντι στον ΠΑΟΚ στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, χαρακτήρισε την Τούμπα ως δυσκολότερη έδρα από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Λίγους μήνες μετά την αναμέτρηση της Μπενφίκα με τον Ολυμπιακό, οι «αετοί» θα κληθούν να ταξιδέψουν ξανά στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη ώστε να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Γι’ αυτό και οι Πορτογάλοι απευθύνθηκαν στον Φερνάντο Σάντος ώστε να «σκιαγραφήσει» τον «δικέφαλο του Βορρά», με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας και πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ την τριετία 2007-10 να χαρακτηρίζει την Τούμπα πιο «καυτή» έδρα από το «Γ. Καραϊσκάκης»:

«Είναι πιθανότατα το πιο δύσκολο γήπεδο για να παίξεις στην Ελλάδα. Ο κόσμος τους είναι πολύ δυνατός και ενθαρρύνουν την ομάδα ακόμα περισσότερο από ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού και η Μπενφίκα πρέπει να το αναλογιστεί αυτό», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που ξέρει τι θέλει και μεγαλώνει, έχει έμπειρους παίκτες. Η Μπενφίκα θα έχει δυσκολίες και παρότι είναι το φαβορί πρέπει να είναι προσεκτική, γιατί θεωρητικά ήταν φαβορί και απέναντι στον Ολυμπιακό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.