Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στους «4» η Μάντσεστερ Σίτι, αποκλείστηκε η Τσέλσι

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στους «4» η Μάντσεστερ Σίτι, αποκλείστηκε η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2013 00:31
Την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας πήρε η Μάντσεστερ Σίτι η οποία παρά τις αρκετές αλλαγές, επικράτησε με 3-1 της Λέστερ και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «4». Αποκλεισμός για Τσέλσι, ήττα με 2-1 από τη Σάντερλαντ στην παράταση (1-1 κ.δ).

Εύκολο βράδυ είχε απέναντι στην Λέστερ η Μάντσεστερ Σίτι η οποία κέρδισε με 3-1 εκτός έδρας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Μπορεί ο Μανουέλ Πελεγκρίνι πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους «πολίτες» να πάρουν εύκολα τη νίκη απέναντι στην Λέστερ, με τον Κολάροφ να ανοίγει το σκορ στο 8ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια ο Τζέκο με δύο προσωπικά γκολ (41’, 53’) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το μόνο που κατάφερε η Λέστερ ήταν να μειώσει στο 77’, με τον Ντάιερ να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους διαμορφώνοντας το τελικό 3-1, σκορ το οποίο έδωσε στη Σίτι το εισιτήριο για τους «4» του θεσμού.

Σοκ στο 88’ και αποκλεισμός για Τσέλσι


Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στους «4» η Μάντσεστερ Σίτι, αποκλείστηκε η Τσέλσι
Αντίθετα, η Τσέλσι έμεινε εκτός συνέχειας καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τη Σάντερλαντ στην παράταση (1-1 κ.δ), με τις «μαυρόγατες» να παίρνουν έτσι την πρόκριση για τα ημιτελικά

Οι «μπλε» πήραν προβάδισμα στο 46’ με τον Φρανκ Λάμπαρντ, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ και να «κλειδώσουν» την πρόκριση κάτι που πλήρωσαν, καθώς η Σάντερλαντ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88’ σε 1-1 με τον Μπορίνι, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί, οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο και τελικά στο 118’ ο Κι με σουτ εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-1, στέλνοντας την Σάντερλαντ στα ημιτελικά και την Τσέλσι… σπίτι της.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:


Τρίτη

Σάντερλαντ – Τσέλσι 2-1 (1-1 κ.δ)

Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Τετάρτη

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ (21:45)

Στόουκ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.