Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ηλιάδης: «Ψευδή και ανυπόστατα όσα λέει ο Κωνσταντινίδης»

Ηλιάδης: «Ψευδή και ανυπόστατα όσα λέει ο Κωνσταντινίδης»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2013 22:40
Με γραπτή του δήλωση, ο παραιτηθείς πρόεδρος του Άρη, Δημήτρης Ηλιάδης τονίζει πως όσα υποστήριξε ο υποψήφιος επενδυτής, Γιάννης Κωνσταντινίδης σε τηλεοπτική εκπομπή είναι ψευδή και ανυπόστατα και πως θα προσφύγει στην δικαιοσύνη.

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη, μέσω γραπτής δήλωσες, απάντησε σε όσα του καταλόγισε ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, με τον ίδιο να αρνείται πως ζήτησε 500.000 ευρώ από τον υποψήφιο επενδυτή και παράλληλα να διατηρήσει τη θέση του προέδρου για τα επόμενα 5 χρόνια.

Παράλληλα κάλεσε τον κ. Κωνσταντινίδη να προσκομίσει εντός δύο ημερών στην ΚΜΑ όλα τα απαραίτητα έγγραφα που να αποδεικνύουν τις πηγές των νομίμων εσόδων του, ενώ υποστήριξε πως η λύση θα δοθεί στο δικαστήριο.

Αναλυτικά:

«Τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Κωνσταντινίδης στην τηλεοπτική εκπομπή «Δική» του ΣΚΑΙ στις 16/12/2013 είναι ψευδή και ανυπόστατα:

Α. Ότι του ζήτησα 500.000 ευρώ ή οποιοδήποτε άλλο χρηματικό ποσό για μένα προσωπικά στην περίπτωση που συμμετείχε μετοχικά στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Β. Ότι του ζήτησα να παραμείνω για 5 χρόνια πρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Γ. Είναι ψευδές ότι φέρω προσωπικά ευθύνη για την απόρριψη της αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99 λόγω μη καταβολής χρημάτων στο Παρακαταθηκών και Δανείων. Η λόγοι της απόρριψης προκύπτουν από το κείμενο της δικαστικής απόφασης.

Ο κ. Κωνσταντινίδης προκειμένου να αποπροσανατολίσει τον κόσμο του ΑΡΗ από την υπόσχεσή του για πραγματοποίηση συνέντευξης Τύπου και την αδυναμία του να αγοράσει με νόμιμες διαδικασίες, έστω και ελάχιστο ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου, προχώρησε σε ανυπόστατες καταγγελίες.Τον προκαλώ να προσκομίσει εντός δύο ημερών στην ΚΜΑ όλα τα απαραίτητα έγγραφα που να αποδεικνύουν τις πηγές των νομίμων εσόδων του, τη συμμετοχή του σε εταιρείες και τις νόμιμες επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Τον καλώ δημοσίως:

Να προσφύγει στο τμήμα εκβιαστών και να καταγγείλει τους υβριστές του και εκείνους που τον απείλησαν, προκειμένου να μην αναλάβει την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ζητώντας την τιμωρία τους. Συγχρόνως να τα δώσει στην δημοσιότητα καθώς όπως υποστήριξε στην τηλεοπτική εκπομπή τα έχει καταγεγραμμένα.

Να βοηθήσει με το ελάχιστο ποσό των 100.000 ευρώ άμεσα την ΠΑΕ ΑΡΗΣ προκειμένου να λύσει τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει. Έναντι του ποσού μπορεί να ζητήσει ως διασφαλίσεις μελλοντικά έσοδα της ΠΑΕ από το συνδρομητικό κανάλι. Αυτό θα επιβεβαιώσει την τηλεοπτική του δήλωση περί αγάπης του για τον ΑΡΗ και εν γένει τα όσα υποστηρίζει περί διάθεσης του για μελλοντική ανάμειξη του στην ΠΑΕ.

Να αποκαλύψει όλα τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία να αποδεικνύουν ότι προσπάθησα να αποκομίσω οικονομικά οφέλη από την εμπλοκή του κ. Κωνσταντινίδη στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Να αποδείξει τα εισοδήματα του και τις πραγματικές του επαγγελματικές δραστηριότητες.

Να αποκαλύψει τι ύψους οικονομική βοήθεια μου ζήτησε για τις εκδοτικές του επιχειρήσεις με αλλεπάλληλες τηλεφωνικές κλήσεις την Παρασκευή 6/12/2013. Γεγονός που επιβεβαίωσε σήμερα 16/12/2013 κατά τη διάρκεια εκτάκτου δ.σ της ΠΑΕ και με ραδιοφωνική του τοποθέτηση ο κ. Θανάσης Αθανασιάδης.

Τέλος επισημαίνω ότι οι συζητήσεις και οι συναντήσεις έγιναν κατόπιν προτροπής του κ. Αθανασιάδη και ουσιαστικά έληξαν από την πλευρά μου στις 7/12/2013 λόγω δεδομένων αδυναμιών του κ. Γιάννη Κωνσταντινίδη.

Για όλα αυτά θα προσφύγω στη δικαιοσύνη από την οποία περιμένω τη δικαίωσή μου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.