Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Τσίμπησε» βαθμό στο «Έμιρειτς» η Έβερτον

Πρέμιερ Λιγκ: «Τσίμπησε» βαθμό στο «Έμιρειτς» η Έβερτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2013 20:04
Λίγες ημέρες μετά το «διπλό» στο «Όλντ Τράφορντ», η Έβερτον απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 στην έδρα της Άρσεναλ χάρη στο τέρμα του 19χρονου Ντεουλοφέου στο 84’ και δεν επέτρεψε στους «κανονιέρηδες» να ξεφύγουν με +7 στην κορυφή.

Σε ένα τρομερό παιχνίδι στο «Έμιρειτς», η Έβερτον άριστα στημένη από τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Άρσεναλ ,και κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Έμιρειτς», λίγες μέρες πριν το «διπλό» στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0).

Το σκορ άνοιξε στο 80ο λεπτό με πλασέ ο Μεσούτ Οζίλ, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για την Άρσεναλ, καθώς τέσσερα λεπτά μετά ο Ντεουλοφέου που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι κατάφερε να ισοφαρίσει με τρομερό δεξί σουτ στο 84ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 στην αναμέτρηση.

Μάλιστα στα υπόλοιπα λεπτά το παιχνίδι πήρε… φωτιά καθώς ο Λουκάκου σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να γυρίσει το σκορ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ζιρού με «κεραυνό» σημάδεψε το δοκάρι των φιλοξενούμενων!

Ακόμα και με την ισοπαλία, η Άρσεναλ διεύρυνε τη διαφορά της στο +5 από τις δεύτερες Τσέλσι και Λίβερπουλ με 35 βαθμούς, ενώ από την άλληη Έβερτον έφτασε τους 28, μόλις δύο μακριά από την δεύτερη θέση και έναν από την 4η Μάντσεστερ Σίτι.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Φούλαμ έχοντας ξανά βασικό τον Γιώργο Καραγκούνη (αγωνίστηκε για 77 λεπτά), επικράτησε με 2-0 της Άστον Βίλα, ωστόσο δεν μπόρεσε ακόμα να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.