Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: «Γκέλαρε» η ΑΕΚ

Γ’ Εθνική: «Γκέλαρε» η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2013 17:12
Μία εβδομάδα μετά την «εφτάρα» στον ΠΑΟ Κρουσώνα, η ΑΕΚ παρουσιάστηκε αγνώριστη κόντρα στον Αστέρα Βάρης με αποτέλεσμα να μείνει στο 1-1 στο Μενίδι και να… πέσει από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Ντακόλ με πέναλτι το 1-0 στο 55’, ισοφάρισε στο 85’ ο Ζώνας

Τη δεύτερη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γνώρισε η ΑΕΚ, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στο Μενίδι απέναντι στον Αστέρα Βάρης, επιτρέποντας έτσι στον Ηρόδοτο να την προσπεράσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η «Ένωση» παρουσιάστηκε αγνώριστη σε σύγκριση με την εικόνα που έδειξε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟ Κρουσώνα, καθώς στο πρώτο ημίχρονο αδυνατούσε να βρει λύσεις για να διασπάσει την άμυνα του Αστέρα.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 55’ κέρδισαν πέναλτι με τον Ανάκογλου το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Ντακόλ δίνοντας έτσι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Ωστόσο, το γκολ δεν ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ΑΕΚ, καθώς η «Ένωση» έπαιξε με τη… φωτιά αντί να «κλειδώσει» τη νίκη με ένα δεύτερο τέρμα, και στο 85’ τιμωρήθηκε, με τον Ζώνα να ισοφαρίζει για το τελικό 1-1!

Μάλιστα αύτη ήταν η δεύτερη «γκέλα» της ΑΕΚ φέτος σε τρεις εξόδους της από το ΟΑΚΑ, επιτρέποντας έτσι στον Ηρόδοτο να την ρίξει από την κορυφή, χάρη στη νίκη του με 1-0 κόντρα στον Άγιο Νικόλαο.

Οι συνθέσεις:


Αστέρας Βάρης: Ούσιος, Πλίτσης, Σκουρλής, Σχίζας, Κόπελας, Μίχος, Φουστέρης, Παπαδημητρόπουλος, Ζώνας (92' Σινάνης), Ανδρεαδάκης, Καζάντζης (78' Κωβαίος)

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης (90' Τσεβάς), Τσιρίλο (11' Αργυρίου), Σταθάκης, Ρόβας, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Γροντής, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (66' Πόποβιτς)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.