Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νίκησε και πάτησε κορυφή η Γιουβέντους, ήττα και -10 για Φιορεντίνα

Σέριε Α: Νίκησε και πάτησε κορυφή η Γιουβέντους, ήττα και -10 για Φιορεντίνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2013 18:09
Με γκολ των Γιορέντε και Τέβες, η Γιουβέντους πέρασε με 2-0 από το «Αρμάντο Πίτσι» της Λιβόρνο και «σκαρφάλωσε» προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ήττα για Φιορεντίνα στο «Φρίουλι», «έκλεψε» το βαθμό στο 90+4’ η Λάτσιο.

Έστω και προσωρινά, η Γιουβέντους απολαμβάνει την μοναξιά στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, καθώς η «Γηραιά Κυρία» επικράτησε με 2-0 της Λιβόρνο εκτός έδρας και πλέον ελπίζει σε «γκέλα» της Ρόμα στο αυριανό παιχνίδι με τη Κάλιαρι, ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Φερνάντο Γιορέντε ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 63ο λεπτό με σούτ έπειτα από σέντρα του Πογκμπά, ενώ ο ίδιος έδωσε στον Τέβες, με τον Αργεντινό να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 75’.

Αυτή ήταν η 5η σερί νίκη της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ, και πλέον οι «μπιανκονέρι» ετοιμάζονται για την αναμέτρηση με τη Κοπεγχάγη την Τετάρτη που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον τους στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Ήττα και -10 για Φιορεντίνα, «έκλεψε» το βαθμό στο 90+4’ η Λάτσιο


Σέριε Α: Νίκησε και πάτησε κορυφή η Γιουβέντους, ήττα και -10 για Φιορεντίνα
Αντίθετα η Φιορεντίνα μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Ουντινέζε και έμεινε 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή!

Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Χέρτο στο 34ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό σκορ το οποίο επιτρέπει στους γηπεδούχους να φτάσουν τους 16 βαθμούς και να ανέβουν στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη, η Λάτσιο έσωσε την παρτίδα στην έδρα της Σαμπντόρια, καθώς ισοφάρισε για το τελικό 1-1 στο 90+4’ με γκολ Τσάνα.

Στα άλλα παιχνίδια, η Τορίνο επικράτησε με 4-1 της Κατάνια που είχε μειώσει με τον Σεμπάστιαν Λέτο στο 50’, ενώ η Σασουόλο πήρε πολύτιμη νίκη με 2-0 κόντρα στην Αταλάντα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.