Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπέιλ: «Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος του κόσμου»

Μπέιλ: «Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος του κόσμου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2013 13:49
Το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο έπλεξε ο συμπαίκτης του στην Ρεάλ, Γκάρεθ Μπέιλ, τονίζοντας πως ο Πορτογάλος άσος αξίζει το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας».

Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός ο οποίος το καλοκαίρι αποχώρησε από την Τότεναμ για λογαριασμό της Ρεάλ και έγινε αυτόματα η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αφήνοντας στην 2η θέση της σχετικής λίστας αυτή του Ρονάλντο, «υποκλίθηκε» στον Πορτογάλο άσο, τονίζοντας πως αξίζει να πάρει τη «Χρυσή Μπάλα»:

«Για μένα ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου και δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος άλλος που να μπορεί να συγκριθεί μαζί του. Αξίζει το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας». Οι εμφανίσεις που κάνει, τα γκολ που βάζει καθώς και τα παιχνίδια που έκανε με την Πορτογαλία, αποδεικνύουν ότι είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης», τόνισε αρχικά ο Μπέιλ και συνέχισε:

«Δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα μας. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Από τη στιγμή που βρέθηκα στη Ρεάλ, με έχει βοηθήσει πολύ, εντός και εκτός γηπέδου. Με ενθαρρύνει σε κάθε παιχνίδι και μου δίνει αυτοπεποίθηση.

Απολαμβάνω να παίζω μαζί του στο γήπεδο και νομίζω πως τα γκολ και οι ασίστ που πετυχαίνουμε δείχνουν πως συνεργαζόμαστε άψογα
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.