Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Καρέλης

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Καρέλης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2013 16:54
Με τον Καρέλη να μπαίνει στο δεύτερο μέρος και να πετυχαίνει δύο γκολ στο 84’ και στο 90+1’, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο και επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες μετά τις δύο σερί ήττες από Πανθρακικό και Ολυμπιακό. Προηγήθηκαν στο 32’ με τακουνάκι του Μπεργκ οι γηπεδούχοι, ισοφάρισε προσωρινά στο 51’ ο Ντε Βινσέντι.

«Χρυσή» αλλαγή αποδείχθηκε για τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Καρέλης ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι στο 62ο λεπτό αντί του τραυματία Φιγκερόα και άλλαξε τη ροή του αγώνα, καθώς πέτυχε δύο γκολ (84’, 90+1’) , χαρίζοντας έτσι τη νίκη με 3-1 για τους «πράσινους» στην άδεια Λεωφόρο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Παναθηναϊκό ο οποίος κατά διαστήματα έδειξε καλό πρόσωπο και πήρε δίκαια το προβάδισμα με τακουνάκι του Μπέργκ στο 32’, όμως στην επανάληψη ο ΠΑΣ κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Ντε Βινσέντι στο 51’ κόντρα στη ροή του αγώνα.

Ωστόσο, η είσοδος του Καρέλη βοήθησε τον Παναθηναϊκό να ξαναπάρει κεφάλι στο σκορ, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να κάνει το 2-1 με υπέροχη προσπάθεια στο 84ο λεπτό, ενώ ο ίδιος στο φινάλε του αγώνα «σφράγισε» τη νίκη για τους «πράσινους».

Έτσι, οι «πράσινοι» έφτασαν τους 20 βαθμούς και έμειναν για την ώρα μόνοι τους στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ αντίθετα ο ΠΑΣ που προβλημάτισε, έμεινε στους 17 βαθμούς.

Αποχώρησαν με ενοχλήσεις οι Σίλντενφελντ και Φιγκερόα, πρόβλημα και για Καπίνο ο οποίος ένιωθε ζαλάδα από το 58' ωστόσο παρέμεινε στο ματς μέχρι τη λήξη. Από την άλλη με ενοχλήσεις απoχώρησε στο 24' ο Τσάβες.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης, Σίλντενφελντ(60' Κουτρουμπής), Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Λαγός (70' Ατζαγκούν), Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς, Φιγκερόα (61' Καρέλης), Μπεργκ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Ντάσιος, Λίλα, Βίλα, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Ντε Βινσέντι, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Τσάβες (24' Ρουμπουλάκου, 60' Κεϊτά), Ίλιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.