Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Θρίαμβος και +6 για Ολυμπιακό!

Σούπερ Λιγκ: Θρίαμβος και +6 για Ολυμπιακό!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/11/2013 21:24
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός ο οποίος πήρε τη νίκη με το εμφατικό 4-0 στο «Καραϊσκάκη» και ξέφυγε με +6 στην κορυφή. Κορυφαίος ο Κάμπελ (1 γκολ και 2 ασίστ), Μήτρογλου, Σαβιόλα και Φουστέρ οι υπόλοιποι σκόρερ.

Έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Κάμπελ που έκανε… ότι ήθελε στο γήπεδο, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 του ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» και πήρε προβάδισμα 6 βαθμών στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό ο οποίος άνοιξε το σκορ με τον Μήτρογλου στο 36’ έπειτα από ασίστ του Κάμπελ, ενώ ο Κοσταρικανός «έφτιαξε» και το δεύτερο γκολ για τον Σαβίολα (60’).

Στο 74’ ο Φουστέρ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ έκανε το 3-0, ενώ ο Κάμπελ στο 80’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ, παρότι ήταν πεσμένος στο χορτάρι, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Μάλιστα τρία λεπτά μετά ο Φουστέρ σημάδεψε το δοκάρι του Χακόμπο, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 3 στα 3 στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό, Μπενφίκα και τον «δικέφαλο του Βορρά», σε μία ονειρική εβδομάδα για τους Πειραιώτες οι οποίοι ξέφυγαν με 6 βαθμούς στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ, ενώ παράλληλα βρίσκονται με το ένα πόδι στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αντίθετα ο ΠΑΟΚ απογοήτευσε, καθώς είχε μόλις μια ουσιαστική φάση με τον Αθανασιάδη στο 59’, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τη βαρύτερη ήττα του στο «Καραϊσκάκη» μετά το 5-1 του 2004.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μανωλάς, Σιόβας, Μανιάτης (78’ Μασάντο), Σάμαρης, Κάμπελ, Φουστέρ, Σαβιόλα (64’ Ντομίνγκεζ), Μήτρογλου (77’ Μπονγκ).

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Λίνο, Κατσουράνης, Κατσικάς, Λάζαρ (70’ Νίνης), Τζιόλης, Λούκας, Στοχ (46’ Ολίσε), Σαλπιγγίδης (63’ Βούκιτς), Αθανασιάδης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.