Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πλήγωσε ξανά την Άρσεναλ ο Φαν Πέρσι

Πρέμιερ Λιγκ: Πλήγωσε ξανά την Άρσεναλ ο Φαν Πέρσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/11/2013 20:29
Με γκολ του πρώην «κανονιέρη», Ρόμπιν Φαν Πέρσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 1-0 της Άρσεναλ στο «Όλντ Τράφορντ» και μπήκε δυνατά στη μάχη για τον τίτλο, ανεβαίνοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της αγωνιστικής, καθώς με εξαιρετική κεφαλιά του Φαν Πέρσι στο 23ο λεπτό, κέρδισε με 1-0 την Άρσεναλ και μείωσε στους 5 βαθμούς της διαφορά της από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολλανδός επιθετικός πέτυχε γκολ σε τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Άρσεναλ και το πανηγύρισε έξαλλα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τις αποδοκιμασίες από τους φίλους των «κανονιέρηδων» που βρίσκονταν στις εξέδρες του «Όλντ Τράφορντ».

Από την άλλη, η Άρσεναλ βρέθηκε σε άσχημη μέρα καθώς δεν κατάφερε να γίνει απειλητική με αποτέλεσμα να γνωρίσει την 2η ήττα της στο πρωτάθλημα, και πλέον βρίσκεται μόλις στο +2 από τη δεύτερη Λίβερπουλ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, Σουόνσι και Στόουκ ήρθαν ισόπαλες 3-3 στο «Λίμπερτι», σε ένα χορταστικό ματς, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων μέχρι το 25’, τους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή στην επανάληψη, παίρνοντας το προβάδισμα στο 86’ με τον Μπόνι, ωστόσο ο Άνταμ με πέναλτι στο 90+6’ ισοφάρισε για το τελικό αποτέλεσμα!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.