Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Σοκ στο 90+4’ για Ρόμα, νέα «γκέλα» για Μίλαν

Σέριε Α: Σοκ στο 90+4’ για Ρόμα, νέα «γκέλα» για Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/11/2013 18:17
Δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια για την Ρόμα η οποία προηγήθηκε με αυτογκόλ, όμως η Σασουόλο ισοφάρισε σε 1-1 στο 90+4’ μέσα στο «Ολίμπικο». Νέα «γκέλα» για Μίλαν, έμεινε στο 0-0 με την ουραγό Κίεβο, ούτε τώρα η Λάτσιο.

Οι «τζιαλορόσι» δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ισοπαλία στην έδρα της Τορίνο (1-1), καθώς παρότι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 1-0 για σχεδόν 93 λεπτά κόντρα στην Σασουόλο, οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Μπεράρντι στο 94’, «πάγωσαν» το «Ολίμπικο», ισοφαρίζοντας για το τελικό 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 19’ με αυτογκόλ του Αλεσάντρο Λόνι, ωστόσο στη συνέχεια δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και να «κλειδώσουν» τη νίκη, με αποτέλεσμα να το πληρώσουν στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Έτσι, η Ρόμα έφτασε τους 32 βαθμούς και έδωσε το δικαίωμα στον νικητή του Γιουβέντους- Νάπολι να μειώσει τη διαφορά του στο -1 από την κορυφή.

Νέα «γκέλα» για Μίλαν, δεν τα κατάφερε η Λάτσιο


Σέριε Α: Σοκ στο 90+4’ για Ρόμα, νέα «γκέλα» για Μίλαν
Από την άλλη, ούτε η Μίλαν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, καθώς έμεινε στο 0-0 με την ουραγό Κίεβο στη Βερόνα και αγνοεί τη νίκη από τις 19 Οκτωβρίου και τη νίκη της με 1-0 από την Ουντινέζε.

Οι «ροσονέρι» παίζοντας χωρίς τον τιμωρημένο Μάριο Μπαλοτέλι, δυσκολευόντουσαν να δημιουργήσουν καλές επιθέσεις. Ωστόσο ακόμα και έτσι, είχαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, με τον Ρομπίνιο μάλιστα να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Πουτζιόνι, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι στο 80’.

Τρία λεπτά μετά ο Μοντολίβο αποβλήθηκε με κόκκινη, ενώ και η Κίεβο έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πελισιέρ στο 90+1'.

Έτσι, η Μίλαν παρέμεινε στην 10η θέση με μόλις 13 βαθμούς μετά από 12 αγωνιστικές και πλέον ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Ούτε η Λάτσιο κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Πάρμα, ενώ αντίθετα η Κάλιαρι με δύο γκολ του Κόντι (43’, 88’) επικράτησε με 2-1 της Τορίνο που είχε μειώσει στο 52’ με τον Ιμόμπιλε.

Τέλος, με γκολ του Λιβαχα στο 90+3’ η Αταλάντα κέρδισε με 2-1 την Μπολόνια και «έπιασε» την Λάτσιο στην 8η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.