Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Τεσσάρα» η Λίβερπουλ, με ανατροπή η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: «Τεσσάρα» η Λίβερπουλ, με ανατροπή η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/10/2013 19:00
Με τον Λουίς Σουάρες να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Λίβερπουλ κέρδισε με 4-1 την Γουέστ Μπρομ στο «Άνφιλντ» και επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες. Τρομερή ανατροπή και νίκη για Γιουνάιτεντ, 3-2 την Στόουκ στο «Όλντ Τράφορντ».

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στην Γουέστ Μπρομ η Λίβερπουλ, η οποία έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Λουίς Σουάρες, κέρδισε με 4-1 στο «Άνφιλντ» και επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία (2-2) στην έδρα της Νιούκαστλ.

Οι «κόκκινοι» άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Ουρουγουανό επιθετικό ο οποίος βρήκε ξανά δίχτυα στο 17’, δίνοντας νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Ο ίδιος στο 55’ μετά από ασίστ του Τζέραρντ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ για το 3-0 των γηπεδούχων. Ο Μόρισον με πέναλτι στο 66’ μείωσε σε 3-1, ωστόσο ο Στάριτζ με τρομερή λόμπα στο 77', πέτυχε το 8ο γκολ του τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Το έφερε… τούμπα σε 2 λεπτά η Γιουνάιτεντ


Πρέμιερ Λιγκ: «Τεσσάρα» η Λίβερπουλ, με ανατροπή η Γιουνάιτεντ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «φλέρταρε» για ακόμα μια φορά με άσχημο αποτέλεσμα, καθώς η Στόουκ πήρε δύο φορές προβάδισμα μέσα στο «Όλντ Τράφορντ», ωστόσο οι γηπεδούχοι γύρισαν το σκορ μέσα σε δύο λεπτά και πήραν τη νίκη με 3-2.

Η Στόουκ του Μαρκ Χιούζ πήρε προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό με τον Κράουτς, και παρά την ισοφάριση του Φαν Πέρσι στο 43’, ο Αρναούτιβς στη λήξη του πρώτου μέρους «πάγωσε» ξανά το «Όλντ Τράφορντ» για το 2-1 υπέρ των «πότερς».

Παρόλα αυτά η Γιουνάιτεντ, κατάφερε να πάρει τη νίκη, ανατρέποντας το σκορ μέσα σε δύο λεπτά! Αρχικά ο Ρούνει στο 78’ ισοφάρισε σε 2-2, ενώ ο Τσιτσαρίτο στο 80’ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι επέστρεψαν στις νίκες στο πρωτάθλημα.

«Διπλό» για Έβερτον, μοιρασιά στο «Κάροου Ρόουντ»


Πρέμιερ Λιγκ: «Τεσσάρα» η Λίβερπουλ, με ανατροπή η Γιουνάιτεντ
Από την άλλη, νίκη και για την Έβερτον η οποία επικράτησε με 2-0της Άστον Βίλα στο «Βίλα Πάρκ».

Τα «ζαχαρωτά» άνοιξαν το σκορ στο 68’ με τον Λουκάκου να βρίσκει ξανά δίχτυα, ενώ στο 81’ ο Οσμάν «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Στο άλλο παιχνίδι, Νόριτς και Κάρντιφ έμειναν στο 0-0 στο «Κάροου Ρόουντ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.