Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ξεμούδιασμα» με τριάρα για Παναθηναϊκό

«Ξεμούδιασμα» με τριάρα για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/10/2013 19:17
Με δύο γκολ του Κλωναρίδη και ένα του Ατζαγκούν, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-0 σε φιλική αναμέτρηση την Κόρινθο, με τον Γιάννη Αναστασίου να βάζει στο παιχνίδι αρκετούς πιτσιρικάδες και να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα.

Φιλική νίκη με 3-0 πήρε κόντρα στη Κόρινθο ο Παναθηναϊκός σε ένα παιχνίδι που επέτρεψε στον Αναστασίου να δοκιμάσει πολλά πρόσωπα και σχήματα ώστε να βγάλει συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Κλώναρίδη ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 17’, ενώ ο ίδιος στο 45’ διπλασίασε το προβάδισμα των «πρασίνων» έπειτα από μπαλιά του Αναστασόπουλου, που έκλεψε τις εντυπώσεις στη φιλική αναμέτρηση.

Στο 81’ ο Ατζαγκούν ο οποίος έκανε καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Μάλιστα, ο Αναστασίου έδωσε χρόνο συμμετοχής στους πιτσιρικάδες, ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Μουζακίτη, Σταματάκη και Μπαλμπόα οι οποίοι άφησαν καλές εντυπώσεις.

Αντίθετα, μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησε για ακόμα ένα παιχνίδι ο Μπαϊράμι ο οποίος αστόχησε στο 17' σε τετ-α-τετ, από το οποίο ο Κλωναρίδης στη συνέχεια πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:


Κόρινθος: Αρχοντάκης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Τζορμπατζίδης, Ντερτιλής, Μανιάτης, Τσίτσι, Κερμενίδης (75' Διαμαντόπουλος), Λούβρης (61' Ντραγκόλεφ), Γκεοργκίεφ (83' Αμπαδιωτάκης), Καφαντάρης

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (82' Αναγνωστόπουλος), Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Μέντες, Χουχούμης, Δώνης (46' Σταματάκης), Αμπεΐντ (25' Αναστασόπουλος), Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (63' Μουζακίτης), Κλωναρίδης (63' Μπαλμπόα), Ντίνας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.