Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει Μονακό ο Βαλντές!

Θέλει Μονακό ο Βαλντές!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/10/2013 17:33
Με καλό μάτι βλέπει το ενδιαφέρον της Μονακό για την απόκτηση του ο Βίκτορ Βαλντές, ο οποίος δήλωσε πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πριγκιπάτου και να παίξει ξανά μαζί με τον Ερίκ Αμπιντάλ.

Παρότι σύμφωνα με τη «Sunday Times», ο Ισπανός τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο στόχαστρο της Άρσεναλ, ο παίκτης έδωσε προτεραιότητα στην Μονακό η οποία φέρεται πως είναι έτοιμη να του προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο για να τον φέρει στο Πριγκιπάτο.

«Το Σαμπιονά με ελκύει αρκετά σαν πρωτάθλημα και θα ήθελα να παίξω στην Γαλλία», τόνισε στην «Telefoot» ο Βαλντές και συνέχισε αναφέροντας πως θα τον ενδιέφερε να παίξει ξανά στην ίδια ομάδα με τον Ερίκ Αμπιντάλ:

«Η Μονακό είναι μια από τις επιλογές μου. Το μέλλον μου βρίσκεται στα χέρια των εκπρόσωπών μου, ωστόσο η Μονακό είναι μια πολύ καλή επιλογή. Ξέρω ότι ο Αμπιντάλ είναι πολύ χαρούμενος στην ομάδα και είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Τον θεωρώ σαν αδερφό μου.

Είναι ένα παράδειγμα για όλους μας και το να παίξω ξανά στην ίδια ομάδα μαζί του θα ήταν κάτι ιδιαίτερο για μένα
», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός γκολκίπερ ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.