Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Νίκη στο 87’ για Μονακό, εύκολα η Λιλ

Σαμπιονά: Νίκη στο 87’ για Μονακό, εύκολα η Λιλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2013 23:32
Με γκολ του Οκάμπος στο 87’, η Μονακό επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-1 της Σεντ Ετιέν και πλέον περιμένει βαθμολογική απώλεια της Παρί στο αυριανό ντέρμπι με τη Μαρσέιγ, ώστε να μείνει ξανά μόνη στην κορυφή του Σαμπιονά.

Μετά την ισοπαλία με τη Ρεμς (1-1), η Μονακό «φλέρταρε» με νέα απώλεια, καθώς η Σεντ Ετιέν ήθελε μόλις τρία λεπτά συν τις όποιες καθυστερήσεις για να φύγει με την ισοπαλία από το «Λούι Ντε». Δεν υπολόγιζε όμως στον Λούκας Οκάμπος, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 83’ και τέσσερα λεπτά μετά χάρισε τη νίκη για την ομάδα του Πριγκιπάτου, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 στο 87’.

Είχε προηγηθεί το τέρμα του Καράσο στο 15’ που έδωσε το προβάδισμα στους Μονεγάσκους, με τον Χαμούμα να ισοφαρίζει προσωρινά στο 49’ για τους «στεφανουά».

«Τριάρες» για Λιλ και Ναντ, έχασε η Νις


Σαμπιονά: Νίκη στο 87’ για Μονακό, εύκολα η Λιλ
Εύκολο βράδυ είχε κόντρα στην Αζάξιο η Λιλ η οποία πήρε τη νίκη με 3-0 και βρίσκεται 4 βαθμούς μακριά από την 1η θέση.

Οι «λιλουά» προηγήθηκαν στο 17’ με τέρμα του Σουαρέ, ενώ οι Γκουεγιέ (57΄) και Καλού (70’) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Νίκη με 3-0 και για τη Ναντ, η οποία με δύο τέρματα του Τζόρσεβιτς (2’, 34’) και αυτό του Τζιλομπόντζι (65’) κέρδισε την Εβιάν και ανέβηκε στην 5η θέση του πρωταθλήματος.

Και αυτό γιατί η Νις γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Τουλούζ και έχασε «έδαφος», ενώ νίκη πήρε και η Γκινγκάμπ η οποία κέρδισε με 2-0 τη Ρεν.

Τέλος, η Ρεμς βρέθηκε μια ανάσα από το να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Βαλενσιέν, ωστόσο οι γηπεδούχοι με γκολ του Γιαμισί στο 90’, ισοφάρισαν για το τελικό 1-1. Μάλιστα αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη ισοπαλία για τη Ρέμς!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.