Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ισοπαλία… κορυφής για Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: Ισοπαλία… κορυφής για Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2013 21:54
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Μπάγερν και της Λεβερκούζεν στην «Μπάι Αρένα», καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1, ωστόσο η ήττα της Ντόρτμουντ από τη Γκλάντμπαχ (2-0) επέτρεψε στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να περάσει μόνη στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Η νίκη της Γκλάντμπαχ επί της Ντόρτμουντ στο «Μπορούσια Παρκ», έδωσε μεγάλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με τη Μπάγερν, καθώς ο νικητής θα περνούσε αυτόματα στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Όμως και η ισοπαλία αρκούσε στη Μπάγερν για να προσπεράσει τους Βεστφαλούς στην 1η θέση, και έτσι έγινε, καθώς οι Βαυαροί ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τη Λεβερκούζεν στη «Μπάι Αρένα» με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται μέσα σε ένα λεπτό.

Η Μπάγερν είχε την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά, και τελικά στο 30’ μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ριμπερί, ο Κροος από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Λεβερκούζεν για το 1-0.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενου έμειναν στους… πανηγυρισμούς, καθώς στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Σαμ επωφελήθηκε από τις δύο ασθενείς επεμβάσεις του Νόιερ, πρώτα στη σέντρα του Μπέντερ και ύστερα στο σουτ του Μπένις, και σε κενή εστία ισοφάρισε σε 1-1.

Στη συνέχεια… μονόλογος, με τη Μπάγερν να χάνει τεράστιες ευκαιρίες για να ξαναπάρει το προβάδισμα, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να πετύχει δεύτεορ τέρμα, με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει ως το φινάλε.

Παρόλα αυτά το τελικό σκορ δε… χάλασε κανέναν, καθώς επέστρεψε στους πρωταθλητές Γερμανίας να μείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή με 20 βαθμούς, ενώ η Λεβερκούζεν «έπιασε» τη Ντόρτμουντ στη 2η θέση με 19.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.