Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ασταμάτητη η Ρόμα, επέστρεψε στις νίκες η Γιουβέντους

Σέριε Α: Ασταμάτητη η Ρόμα, επέστρεψε στις νίκες η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2013 20:33
Με γκολ του Μπαλτσαρέτι που στη συνέχεια ξέσπασε σε λυγμούς, και αυτό του Λιάλιτς στις καθυστερήσεις, η Ρόμα κέρδισε με 2-0 τη Λάτσιο στο ντέρμπι της «Αιώνιας Πόλης» και έμεινε στη κορυφή της Σέριε Α.

Ασταμάτητη είναι η Ρόμα, η οποία έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 της Λάτσιο στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και πλέον περιμένει βαθμολογική απώλεια της Νάπολι στην αναμέτρηση με τη Μίλαν (21:45) ώστε να μείνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε στο 63’ ο Μπαλτσαρέτι μετά από γύρισμα του Τότι, με τον σκόρερ να ξεσπάει σε λυγμούς, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρια του για το γκολ που σημείωσε.

Η Λάτσιο προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα στο 82’ όταν ο Αντρέ Ντίας που είχε περάσει ως αλλαγή τέσσερα λεπτά νωρίτερα, αποβλήθηκε με κόκκινη.

Έν τέλει, ο Αντέμ Λιάλιτς κέρδισε πέναλτι στο 90+3’ και ο ίδιος «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του για το τελικό 2-0.

Νίκες για Γιουβέντους και Φιορεντίνα


Σέριε Α: Ασταμάτητη η Ρόμα, επέστρεψε στις νίκες η Γιουβέντους
Στις νίκες επέστρεψε η Γιουβέντους η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Βερόνα, τελικά πήρε η νίκη με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 36’ με γκολ του Κατσιατόρε, ωστόσο οι πρωταθλητές απάντησαν άμεσα, με τον Τέβες να ισοφαρίζει με όμορφο γκολ στο 40’.

Τελικώς, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Βιντάλ έκανε τη σέντρα και ο Γιορέντε κέρδισε στον αέρα τον Βαγγέλη Μόρα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Νίκη πανηγύρισε και η Φιορεντίνα η οποία πήρε πέρασε με 2-0 από το Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα χάρη σε γκολ των Φερνάντες (41’) και Ρόσι (69’).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.