Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Διέλυσε την Γιουνάιτεντ η Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Διέλυσε την Γιουνάιτεντ η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2013 20:05
Με πρωταγωνιστή τον Κουν Αγκουέρο, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 4-1 την Γιουνάιτεντ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και «έπιασε» Τσέλσι και Λίβερπουλ στην 2η θέση. Στην κορυφή Άρσεναλ και Τότεναμ οι οποίες κέρδισαν Στόουκ (3-1) και Κάρντιφ (1-0) αντίστοιχα.

Στα μπλε βάφτηκε το Μάντσεστερ, καθώς η Σίτι έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αγκουέρο που σημείωσε δύο γκολ, κέρδισε με 4-1 την Γιουνάιτεντ, η οποία απλώς μείωσε στο φινάλε με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ρούνεϊ.

Οι «πολίτες» με τους Φερναντίνιο και Τουρέ να κυριαρχούν στο κέντρο πήραν το προβάδισμα στο 16’ με γκολ του Αγκουέρο, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Τουρέ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, έτσι ανάλογα άρχισε και το δεύτερο για τη Σίτι, με τον Αγκουέρο να νικάει για δεύτερη φορά τον Ντε Χέα, κάνοντας το 3-0 στο 47’.

Τρία λεπτά μετά ήταν η σειρά του Νασρί ο οποίος πήρε τη σκυτάλη από τον Αργεντινό άσο για το 4-0, με τον Ρούνεϊ απλώς να μειώνει στο 87’ με τρομερή εκτέλεση φάουλ.

Μάλιστα ο Άγγλος φορ έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των ντέρμπι του Μάντσεστερ, με 11 τέρματα!

Μοιράζονται την κορυφή Άρσεναλ και Τότεναμ


Πρέμιερ Λιγκ: Διέλυσε την Γιουνάιτεντ η Μάντσεστερ Σίτι
Με γκολ του Παουλίνιο στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Τότεναμ πήρε τη νίκη με 1-0 στην έδρα της Κάρντιφ και «έπιασε» την Άρσεναλ στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Τότεναμ η οποία «σπατάλησε» σωρεία ευκαιριών για να ανοίξει το σκορ κόντρα στην Κάρντιφ, με τον εξαιρετικό Μάρσαλ να κρατάει το μηδέν για τους Ουαλούς.

Όσο περνούσε η ώρα, η Τότεναμ πίεζε όλο και περισσότερο τους γηπεδούχους και εν τέλει τη λύση έδωσε ο Παουλίνιο ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με τακουνάκι στο 90+3’ από ασίστ του Λαμέλα, χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη.

Πρέμιερ Λιγκ: Διέλυσε την Γιουνάιτεντ η Μάντσεστερ Σίτι
Έτσι, οι Λονδρέζοι «σκαρφάλωσαν» στην κορυφή εκεί όπου βρίσκονταν ήδη η Άρσεναλ, η οποία κέρδισε νωρίτερα την Στόουκ με 3-1.

Ο Άαρον Ράμσεϊ άνοιξε το σκορ στο 5' για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, και παρά την απάντηση του Κάμερον στο 26', οι «κανονιέρηδες» κατάφεραν να απαντήσουν με δύο κεφαλιές των Μέρτεζάκερ και Σανιά ύστερα από ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ του Οζίλ!

Τέλος, στο 4ο και τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής, η Σουόνσι κέρδισε στο Λονδίνο την Κρίσταλ Πάλας με 2-0 χάρη στα γκολ των Μίτσου και Ντάιερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.