Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η αποστολή της Εθνικής για το φιλικό με την Τουρκία

Η αποστολή της Εθνικής για το φιλικό με την Τουρκία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2019 15:54
Τα πρόσωπα που θα πάρει μαζί του στην προετοιμασία της Ολλανδίας, αλλά και στο φιλικό με την Τουρκία ενόψει των προκριματικών με Ιταλία και Αρμενία ανακοίνωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Φιλικό με την Τουρκία (30/05) στην Αττάλεια θα δώσει η Εθνική ομάδα, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα (22-29/5) θα πραγματοποιηθεί μίνι προετοιμασία στην Ολλανδία ενόψει των δύο αγώνων με Ιταλία (8/6) και Αρμενία (11/6) για τα προκριματικά του Euro 2020.

Την Τρίτη ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης γνωστοποίησε την αποστολή για την προετοιμασία της Εθνικής στην Ολλανδία και εν συνεχεία, για τον φιλικό αγώνα με την Τουρκία στην Αττάλεια.

Ανάμεσα σε αυτούς, ο Γιάννης Κώτσιρας του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος καλείται για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αντίθετα, απουσιάζει ο τραυματίας Μήτρογλου αλλά και ο Μπακάκης ο οποίος θα κάνει χειρουργείο στους κοιλιακούς

Η αποστολή:

Μάνταλος, Μπάρκας, Μπακασέτας, Πέλκας, Πασχαλάκης, Κουρμπέλης, Βαλεριάνος, Σιώπης, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μασούρας, Κουλούρης, Ντουρμισάι, Κώτσιρας, Μαυρίας, Κολοβός, Σταφυλίδης, Σάμαρης, Βλαχοδήμος, Σιόβας, Ζέκα

Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Δώνης θα ενσωματωθούν στην αποστολή στις 3 Ιουνίου και έτσι δε θα αγωνιστούν στο φιλικό με την Τουρκία

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Είκοσι δύο ποδοσφαιριστές περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του κ. Άγγελου Αναστασιάδη για την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στο Apeldoorn από τις 22 έως τις 29 Μαΐου και, εν συνεχεία, για τον φιλικό αγώνα με την Τουρκία στην Αττάλεια (30/5).

Ανάμεσα σε αυτούς, ο Γιάννης Κώτσιρας του Αστέρα Τρίπολης καλείται για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, καθώς επίσης και πότε θα ενσωματωθούν σε αυτήν, ανάλογα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους:

22 Μαΐου

Μάνταλος, Μπάρκας, Μπακασέτας, Πέλκας, Πασχαλάκης, Κουρμπέλης, Βαλεριάνος, Σιώπης, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μασούρας, Κουλούρης, Ντουρμισάι, Κώτσιρας.

24 Μαΐου

Μαυρίας, Κολοβός

25 Μαΐου

Σταφυλίδης

27 Μαΐου

Σάμαρης, Βλαχοδήμος, Σιόβας, Ζέκα

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν προσκληθεί οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Δώνης για τις 3 Ιουνίου, οπότε θα αρχίσει το τελικό στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής για τους αγώνες με την Ιταλία (8/6, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11/6, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο των European Qualifiers».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.