Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντε Ρόσι: «Αισθάνομαι ακόμα ποδοσφαιριστής γι' αυτό και φέυγω»

Ντε Ρόσι: «Αισθάνομαι ακόμα ποδοσφαιριστής γι' αυτό και φέυγω»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/5/2019 14:58
Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε επιβεβαιώσε και ο ίδιος πως φεύγει από τη Ρόμα καθώς όπως υποστήριξε αισθάνεται ακόμα ποδοσφαιριστής, μη έχοντας την ίδια άποψη με τον σύλλογο.

Μετά από 18 χρόνια λοιπόν αναγκάζεται να αποχωρήσει από την ομάδα της καρδιάς του αφού δεν ήθελε να αποδεχτεί έναν άλλο ρόλο πέρα από αυτού του ποδοσφαιριστή.

«Θέλω πολύ πλέον να βρίσκομαι στην εξέδρα με μια μπύρα στο χέρι και να πανηγυρίζω με τους κολλητούς μου. Εξάλλου, ως παιδί, έμαθα να αγαπάω την πόλη και την ομάδα και τώρα θα ζητήσω εγώ από τον κόσμο να παραμείνει κοντά στους ποδοσφαιριστές» τόνισε ο Ιταλός άσος.

Βέβαια πρόταση από τη Ρόμα υπήρχε, όμως αυτή συμπεριλάμβανε να κρεμάσει τα παπούτσια και να αναλάβει έναν άλλο ρόλο στην ομάδα, κάτι που δεν τον βρήκε σύμφωνο. «Από τη στιγμή που αισθάνομαι ακόμα ποδοσφαιριστής και θέλαμε διαφορετικά πράγματα, ευχαρίστησα την ομάδα και αρνήθηκα την πρόταση. Καταλαβαίνω απόλυτα την στάση του συλλόγου απέναντί μου λόγω και τη ηλικίας μου.Δεν είμαι χαρούμενος, αλλά δεν κρατάω κακία στη διοίκηση. Ήταν μια απόφαση την οποία αποδέχθηκα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.