Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρωταθλητής Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών ο Ολυμπιακός (video)

Πρωταθλητής Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών ο Ολυμπιακός (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/4/2024 15:32
Την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού και όγδοου συνολικά πρωταθλήματος στην ιστορία του στο μπάσκετ γυναικών πανηγυρίζει από την Κυριακή (28/4) ο Ολυμπιακός ο οποίος νίκησε στον πέμπτο τελικό στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό με 61-45.

Οι «ερυθρόλευκες» παρουσιάστηκαν σαφώς πιο έτοιμες πνευματικά, την ώρα που οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη έμοιαζαν σε πολλές στιγμές να βρίσκονται πραγματικά σε άλλο γήπεδο και το αποτέλεσμα ήρθε απολύτως φυσιολογικά.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτή τη σειρά των τελικών δεν «έσπασε» ούτε μία φορά η έδρα και οι ομάδες που έπαιζαν στο «σπίτι» τους επικράτησαν σε όλες τις περιπτώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το όγδοο πρωτάθλημα τα τελευταία εννιά χρόνια για την ομάδα του Πειραιά που από το 2015 συγχωνεύτηκε με το Ελληνικό, σύλλογος που είχε πάρει τους τίτλους τις σεζόν 2013/14 και 2014/15.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός είναι δεύτερος σε τίτλους πίσω μόνο από τον ιστορικό Σπόρτιγκ ο οποίος έχει ανέβει στην κορυφή 21 φορές, με τελευταία όμως πριν είκοσι χρόνια, το 2004.

Ο τελικός δεν αντέχει σε καμία κριτική, καθώς ο κόουτς Νίκλας κέρδισε ολοκληρωτικά τη μάχη των πάγκων παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και έκανε «ματ» στην κόουτς Καπογιάννη η οποία δεν βοήθησε καθόλου τις παίκτριές της σε καμία στιγμή του αγώνα.

Πρώτη σκόρερ για τις πρωταθλήτριες η Ουίλιαμς με 16 πόντους, ενώ από το «ναυάγιο» των «πράσινων» διασώθηκε μόνο η Αλέιν με 15 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Δεκάλεπτα: 12-6, 27-14, 39-26, 61-45


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.