Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γαλλίας: Κυπελλούχος με αυτογκόλ στο 90+1’ η Παρί!

Κύπελλο Γαλλίας: Κυπελλούχος με αυτογκόλ στο 90+1’ η Παρί!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2017 00:11
Χάρη σε αυτογκόλ του Σισοκό στο 90+1’, η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με 1-0 την Ανζέ στο «Σταντ ντε Φρανς» και κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας για 3η σερί φορά και 11η στην ιστορία της.

Το πρωτάθλημα μπορεί να μην το πήρε, ωστόσο η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε νταμπλ σε τρόπαια για 3η σερί σεζόν. Μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, οι Παριζιάνοι κέρδισαν με 1- την Ανζέ και κατέκτησαν το Κύπελλο Γαλλίας για 11η φορά στην ιστορία τους. Έτσι πέρασαν μόνοι πρώτοι στον πίνακα των κατακτήσεων, αφήνοντας στην 2η θέση τη Μαρσέιγ (10).

Η ομάδα του Έμερι μπήκε πιο δυνατά στο ματς και είχε δύο καλές στιγμές με Ματουιντί (11’) και Καβάνι (15’), όμως ο Λετελιέ κράτησε το μηδέν. Στο 19’ ο Ουρουγουανός αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 24’ ο Τομάς σημάδεψε το δοκάρι της ομάδας του. Η Ανζέ έμεινε στο ματς και στο 27’ είχε μεγάλη ευκαιρία με σουτάρα του Πεπέ, που βρήκε στο δοκάρι.

Η Παρί συνέχισε την πίεση και στο δεύτερο μέρος, ωστόσο αδυνατούσε να παραβιάσει την εστία της Ανζέ, που πάλευε με όλες της τις δυνάμεις. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των Παριζιάνων ήρθε στο 84’, με τον Καβάνι να αστοχεί σε τετ-α-τετ, ύστερα από αντεπίθεση. Τελικά το γκολ για την ομάδα του Έμερι ήρθε από αντίπαλο, αφού στο 90+1’ ο Σισοκό υπέπεσε σε αυτογκόλ, σε προσπάθεια να απομακρύνει με το κεφάλι, δίνοντας τον τίτλο στην Παρί.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.