Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γαλλίας: Στον τελικό με 5αρα στη Μονακό η Παρί

Κύπελλο Γαλλίας: Στον τελικό με 5αρα στη Μονακό η Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/4/2017 01:35
Η Μονακό παρατάχθηκε με δεύτερη ομάδα στον ημιτελικό του «Παρκ Ντε Πρένς» και η Παρί Σεν Ζερμέν την διέλυσε με 5-0, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Ανζέ.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε τον ημιτελικό με την Μονακό η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι διέλυσαν με 5-0 τους Μονεγάσκους στο Παρίσι και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι θα διεκδικήσει απέναντι στην Ανζέ το 3ο σερί τρόπαιο στο θεσμό και το 11ο στην ιστορία της, κάτι που αν συμβεί, θα ανέβει μόνη στην πρώτη θέση των κατακτήσεων, μπροστά από την Μαρσέιγ.

Οι Μονεγάσκοι παίζουν το βράδυ της Τετάρτης (03/05) στο Πριγκιπάτο τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην Γιουβέντους και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προτίμησε να ξεκουράσει όλους τους βασικούς. Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε τον απόλυτο έλεγχο, αν και στο 20’ χρειάστηκε την επέμβαση του Αρεόλα με το ένα χέρι σε κοντινή κεφαλιά του 19χρονου Καρντονά, για να κρατήσει το 0-0.

Οι Παριζιάνοι γλίτωσαν το γκολ και στο 26’ πήραν το προβάδισμα με τον Ντράξλερ, ύστερα από τραγικό λάθος του γκολκίπερ Ντε Σάνκτις. Πέντε λεπτά αργότερα ο Εντινσον Καβάνι, έβαλε ένα τρομερό γκολ με εκπληκτικό τακουνάκι, γιορτάζοντας με τον ιδανικότερο τρόπο την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «πρωτευουσιάνους».

Η Παρί δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα και στο δεύτερο μέρος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Στο 50’ ο Μ' Μπαέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και δύο λεπτά αργότερα ο Ματουιντί έκανε τα 4-0 ύστερα από γύρισμα του Ντι Μαρία. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 90’ ο Μαρκίνιος, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα νίκης της Παρί.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.